Mi a véleményetek arról a szülőről aki minden egyes ebéd után ilyet ad "desszertnek" a 2 éves gyerekének?
A kérdés alapján minimum valami tripla csokis tortára számítottam plusz csokiöntettel, megcukrozva...
Ezzel mi a bajod?
100% gyümölcs. Mi vele a baj. Olyan mintha kapna egy kis tál gyümölcsöt.
Nem mindenhol lehet mindig hozzájutni normális friss gyümölcshöz.
9 hónapos lesz a lányom. Sokszor vagyok úgy hogy bemegyek a boltba gyümölcsért és egyszerűen borzalom a felhozatal. Vagy tiszta zöld éretlen kemény, vagy már kifolyik a rekeszből olyan rohadt.
Amúgy én is veszek neki ilyen gyümölcs pürét csak más márkát, de azis 100%. Ha megyünk valahova és máshol kell tízóraiztatnom vagy uzsonnáztatom (ekkor kap gyümit minden nap) akkor ilyet viszek, mert ügyesen kiszívja belőle, és nem csinálunk akkora maszatolást mint kanalazással.
Ennyi erővel a gyümölcsös bébikaja is ördögtől való szerinted?
A másik, hogy nem minden gyerek eszi meg ennyi idősen a friss gyümölcsöt, így legalább jókedvvel eszik gyümölcsöt és jut belé némi vitamin.
A kiszerelés pedig kimondottan praktikus.
Az én lanyom majdnem mindennap kap egy uditot amit o valaszt, mostanaban meg sem issza. Egyebkent csak vizet iszik. Volt amikor mindennap turo rudit evett. Multkor inkabb almat kert helyette. Az etkezesek egeszsegesek, nassolas nincs.
Ket eves mult.
Most rolam is feltehetsz egy kerdest itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!