Mi lesz ma a vasárnapi ebéd nálatok? Desszertnek lesz valamilyen sütemény?
Péntekről még maradt tárkonyos gomba és csirkeragu, szóval kétféle leves, és tegnapról van olaszos, paradicsomos-tejszínes csirke tésztával.
Desszert most külön nincs (általában szoktam sütit sütni minden hétvégén, de most a múltheti tiramisu 2 napja fogyott el, szóval felesleges), viszont van puding a hűtőben, ha valaki édességre vágyik :)
Ma nejem volt a "konyhafőnök".
Húsleves karajcsontból.
Rántott csirke alkatrészek, rizzsel, majonézes kukoricával.
Kókusz kocka.(kapott)
paradicsomleves
tepsis pulykamell
(egy tepsit vékonyan kiolajozok, beleteszem a pulykamellszeleteket, fűszerezem, rá hagymakarika, fokhagymagerezdek, majd rá szalonnaszeletek és reszelt sajt, beteszem a sütőbe és megsütöm kb 1.5óra alatt piros ropogósra)
hozzá volt vajaskrumpli és almakompót vagy csalamádé(ki mit kért hozzá)
mézes krémes volt, mert volt hozzá mindenem és volt jó savanykás meggylekvárom azzal kentem meg a lapokat kicsit sok gríz csináltam hozzá abból pedig estére csináltam egy grízfelfújtat, amit kaptunk sok csokimikulást azokat olvasztottam fel és még a grízfelfújtra is maradt:)
mindent felhazsnáltam, és nagyon nagyon finom volt minden:)
Nálatok is jó kaja volt:) Te főzted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!