Kislányos szülők, milyen érzés, hogy van lányotok?
Egy fiam és egy lányom van, és azt kell mondjam, nem látok olyan hatalmas nagy eltérést.
A két gyerek amúgy is merőben más, teljesen más a habitusuk, illetve alapvetően meg nincs különbség.
A legnagyobb eltérést én abban látom, hogy a fiúknak alig találni jó ruhákat, (főleg nem az ő méretében) ünneplőt meg csak két hetes kincskeresés után, a lányokra meg a játszós ruhától a kisestélyiig minden, mindenhol kapható, de kizárólag rózsaszínben.
Nekem is egy kislányom és egy kisfiam van. De én sem látok nagy különbséget. A ruhák terén nem vagyok én sem elégedett, de én a lányos ruhákat sem szeretem, mert tény, hogy nagyobb a választék, de mind rózsaszín vagy lila és mindenen giccses királylányok és flitterek vannak, csak az árnyalatok változnak. Ha venni szeretnék narancssárgát, zöldet, citromot, ne adja ég feketét, akkor tényleg hetek telnek el.
Ami különösen idegesít, az a sok mesefigura mindenen. Értem én, hogy ezzel akarják vonzóbbá tenni a gyereknek, és ezzel nyomást gyakorolnak a szülőre, hogy vásároljon, stb. De ha az ember szimpla, sötétkék farmert szeretne, minta nélküli egyszínű pólót, pulcsit, hááááát bizony... kihívás a köbön!
Ez szép volt, 8-as!
7-es, kifejtenéd, hogy miben más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!