Nektek is hiányzott a terhesség szülés után?
én 3 hete szültem, de nagyon hiányzik, pedig az összes terhességi tünet kijött rajtam ( hányás,hányinger,gyomorégés.. stb)
olyan furcsa, hogy
-nincs hasam, pedig hatalmas voltam
-nem rugdossa szét senki a bordáim
-nem mocorog senki odabent!
természetesen imádom a mostani felállást is, hogy idekint van a kiséletem :))
Fura volt, mert eltűnt a nagy hasam, meg a baba nem mocorgott bent.
De amúgy nem hiányzott, nekem mindenféle kellemetlen tünetem volt, úh örültem, h túl vagyok rajta és megszületett a lányom.
Jaj, nekem nagyon nem :D
Mindkét terhességem végén már nagyon tele volt a hócipőm. Mivel gerincferdülésem van, nagyon nagyon fájt a hátam a végére. Én úúúúgy örültem, hogy végre alhatok hason, hogy a második gyerek születésekor már a szülőszobán mondtam a férjemnek, hogy ahogy kijött, én hasra akarok feküdni végre :D
Egyébként szó se róla, én nagyon szerettem, hogy ott voltak a pocimban, imádtam, ahogy rugdostak, jó volt várni őket, de jobban csípem őket így, hogy már kint vannak :)
Nekem inkabb a pocakom hianyzott par napig, sirtam is miatta. De csak az elso gyereknel.
Nagyon gyors szulesem volt, hirtelen is jott, mire feleszmeltem volna mar meg is szuletett a fiam. Kulfoldon elunk es aznap haza is mehettunk a korhazbol. Este bizony elsirtam magam, hianyzott a pocak, olyan idegennek tunt a tudat, hogy mar anya vagyok, furcsa volt minden.
Mondjuk akkor eleg konnyen elsirtam magam lenyegtelenebb dolgok miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!