Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te kinek mutattad meg a...

Te kinek mutattad meg a terhesség/szülés után megváltozott testedet?

Figyelt kérdés

Férjnek csak?

Esetleg anyukádnak, barátnőnek stb.?

2016. máj. 11. 12:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A párom látta.

Anyukám is, amikor kisegített a császár után otthon a kádból. Sok vért vesztettem(de nem kaptam), így hetekig szédelegtem.

Direktbe, kérésre csak kb 5 hónappal később mutattam tesómnak, barátnőmnek 10 hónapp után. Volt hápogás...

2016. máj. 11. 13:10
 12/19 anonim ***** válasza:

nem mutogatom..ugyanaz látja aki szülés előtt is látott: a férjem, az édesanyám, ha épp itt van és előtte öltözöm, a barátnőm ha épp előtte próbálok fel egy ruhát, vagy a strandon, akik látnak bikiniben..se több se kevesebb. direkt nem mutogatom miért tenném?? szülés előtt se mutogattam. Persze ha most megkérne a barátnőm hogy küldjem már el neki milyen a hegem elküldeném..de senki nem kért tőlem ilyet.

egyébként egyáltalán nem szégyenlem a testem, mindig elmondom, hogy inkább vagyok kinyúlt bőrű heges anyuka mint bombázó 40 éves szingli.

Szerencsére egyébként minimális a striám, a hegem bikini vonal alatt van, és viszonylag hamar lefogytam, a mellem is nagyjából a helyén maradt, szóval ugyan látni hogy szültem már, de lehetne sokkal rosszabb a helyzet. ez egyébként szerintem is genetika..a súlya az egyetlen egy kismamának, amin tud változtatni. minden más adottság.

2016. máj. 11. 13:15
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem normális az illető aki fotokat kuld a most szültnek magárol.beteg.agyalágyult :D
2016. máj. 11. 13:21
 14/19 A kérdező kommentje:

Melléről és a hasáról küldött ami nagyon megnőtt, megereszkedett.

Kíváncsi voltam, hogy mennyire általános ez a fajta képküldözgetés/ testmutogatás újdonsült anyák között?

Nekem ez kicsit furcsa. Én nem mutatom majd meg senkinek a páromon vagy az orvoson kívül. Miért jó az ha más is szörnyülködik? Attól sem lesz szebb sajnos. Ez nekem olyan katasztrófaturizmus jellegű.

2016. máj. 11. 13:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem általános és szerintem elég gusztustalan.
2016. máj. 11. 13:31
 16/19 anonim ***** válasza:

Az első fiam születése óta nem volt rajtam kétrészes fürdőruha. Azaz több, mint nyolc éve. Sajnos nekem nem igazán sikerült kibékülnöm azzal, hogy más lett a testem, lóg a bőröm, stb. Most született a második babánk, februárban, most viszont semmi változást nem látok már, pont olyan vagyok, mint a második terhesség előtt voltam.

Mostanra sikerült valamennyire elfogadnom azt, hogy hogy nézek ki. Ha idén még nem is, de talán jövőre kimegyek a strandra bikiniben is. Egyelőre gyűjtöm hozzá az erőt.

2016. máj. 11. 13:36
 17/19 anonim ***** válasza:
A barátaimnak, akik még nem szültek. Észrevehető a végigmérés, tudtam, hogy kíváncsiak rá, láttak már fürdőruhában, és nem szégyelltem a hasam.
2016. máj. 11. 14:49
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szülés előtt sem, és utána sem mutogattam magamnak senkinek sem. Nyilván, a párom látott ruha nélkül, illetve anyukám és barátnőm, hogyha átöltöztem előttük, de ez nem mutogatás, egyszerűen nem vagyok szégyenlős előttük.
2016. máj. 11. 14:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Direkt képet kizárólag a császáros hegről küldtem egy még terhes barátnőmnek, mert kérte, hogy mutassam meg. Ezen kívül senkinek semmit, elég furi lenne a mellemről stb. küldözgetni. Anyám, a húgom, a férjem láttak meztelenül azóta, ahogy előtte is. Ja, meg hétvégenként mindenki megcsodálhat bikiniben babaúszáson. Mondjuk szerencsés vagyok, 10 hónapos múlt a kisasszony, mostanra ugyanolyan vékony vagyok, teljesen ugyanúgy nézek ki, mint előtte, csak a szoptatás miatt jóval nagyobbak a melleim.
2016. máj. 12. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!