Te kinek mutattad meg a terhesség/szülés után megváltozott testedet?
Férjnek csak?
Esetleg anyukádnak, barátnőnek stb.?
A párom látta.
Anyukám is, amikor kisegített a császár után otthon a kádból. Sok vért vesztettem(de nem kaptam), így hetekig szédelegtem.
Direktbe, kérésre csak kb 5 hónappal később mutattam tesómnak, barátnőmnek 10 hónapp után. Volt hápogás...
nem mutogatom..ugyanaz látja aki szülés előtt is látott: a férjem, az édesanyám, ha épp itt van és előtte öltözöm, a barátnőm ha épp előtte próbálok fel egy ruhát, vagy a strandon, akik látnak bikiniben..se több se kevesebb. direkt nem mutogatom miért tenném?? szülés előtt se mutogattam. Persze ha most megkérne a barátnőm hogy küldjem már el neki milyen a hegem elküldeném..de senki nem kért tőlem ilyet.
egyébként egyáltalán nem szégyenlem a testem, mindig elmondom, hogy inkább vagyok kinyúlt bőrű heges anyuka mint bombázó 40 éves szingli.
Szerencsére egyébként minimális a striám, a hegem bikini vonal alatt van, és viszonylag hamar lefogytam, a mellem is nagyjából a helyén maradt, szóval ugyan látni hogy szültem már, de lehetne sokkal rosszabb a helyzet. ez egyébként szerintem is genetika..a súlya az egyetlen egy kismamának, amin tud változtatni. minden más adottság.
Melléről és a hasáról küldött ami nagyon megnőtt, megereszkedett.
Kíváncsi voltam, hogy mennyire általános ez a fajta képküldözgetés/ testmutogatás újdonsült anyák között?
Nekem ez kicsit furcsa. Én nem mutatom majd meg senkinek a páromon vagy az orvoson kívül. Miért jó az ha más is szörnyülködik? Attól sem lesz szebb sajnos. Ez nekem olyan katasztrófaturizmus jellegű.
Az első fiam születése óta nem volt rajtam kétrészes fürdőruha. Azaz több, mint nyolc éve. Sajnos nekem nem igazán sikerült kibékülnöm azzal, hogy más lett a testem, lóg a bőröm, stb. Most született a második babánk, februárban, most viszont semmi változást nem látok már, pont olyan vagyok, mint a második terhesség előtt voltam.
Mostanra sikerült valamennyire elfogadnom azt, hogy hogy nézek ki. Ha idén még nem is, de talán jövőre kimegyek a strandra bikiniben is. Egyelőre gyűjtöm hozzá az erőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!