Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az tlc futó...

Mit gondoltok az tlc futó baba, kisgyerek szépségversenyről?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap belefutottam a műsorba,még a legkisebb is full sminkben műkörömmel műhajjal,magassarkúban volt.megnéztem és azt mondták h egy másfél éves kislánynak élete nagy álma hogy egyszer ő legyen miss amerikai,egy ekkora gyerek még azt sem tudja hogy van olyan.az egyik kislány anyja mondta h imádja csinálni de a gyerek hisztizett hogy haza akar menni,ne fessék ki,hagyják békén,de az anyja felcibálta a síró gyereket a színpadra.egy apuka meg sírva fakadt hogy nem az ő leánya fia nyert.volt hogy az egyik anyuka felkeltette a 3 hós babáját,mert színpadra kell menni.

Szerintem csak anyuka teljesíti az ő álmait,nem a gyerekét nézi,mert az még oké,h természetes kis szépségverseny és ha a gyerek nem akar felmenni akkor hagyják aludni.lehet csak én gondolom rosszul,de amit műveltek az felháborító számomra.

2016. máj. 6. 15:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Lerágott csont ez a gyerekszépségverseny. Az USA déli államaiban a kevésbé intelligens szülők imádják ezt, a TLC meg műsort csinál belőle (kommentár nélkül), hogy mindenki saját ízlése és vérmérséklete szerint felháborodjon, vagy ötleteket merítsen belőle.
2016. máj. 6. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!