Mit gondoltok az tlc futó baba, kisgyerek szépségversenyről?
Valamelyik nap belefutottam a műsorba,még a legkisebb is full sminkben műkörömmel műhajjal,magassarkúban volt.megnéztem és azt mondták h egy másfél éves kislánynak élete nagy álma hogy egyszer ő legyen miss amerikai,egy ekkora gyerek még azt sem tudja hogy van olyan.az egyik kislány anyja mondta h imádja csinálni de a gyerek hisztizett hogy haza akar menni,ne fessék ki,hagyják békén,de az anyja felcibálta a síró gyereket a színpadra.egy apuka meg sírva fakadt hogy nem az ő leánya fia nyert.volt hogy az egyik anyuka felkeltette a 3 hós babáját,mert színpadra kell menni.
Szerintem csak anyuka teljesíti az ő álmait,nem a gyerekét nézi,mert az még oké,h természetes kis szépségverseny és ha a gyerek nem akar felmenni akkor hagyják aludni.lehet csak én gondolom rosszul,de amit műveltek az felháborító számomra.
Azt meg kell jegyezni ott mindenki kap valami kis dijat. Nem ugy jon le a szinpadrol, kap egy reszveteli oklevet es levan tojva. Mindenkit kiemelnek valamiben.
Ket evet eltunk kint, kisfiam focizott,minden meccsen kaptak ermet, trofeat akkor is ha vesztettek, hatalmas elmeny volt neki.
Itthon mit kapnak? Reszveteli oklevelet jo esetben 1 szelet csokit melle..
Azért ez nem így van!
Ott komoly megélhetési forrás is a szülőknek, ha a gyerek jól szerepel. Pár havonta nyernek több ezer dollárt, azért számold csak ki!
Nekem is volt "szerencsém" belefutni a műsorba, meg is van a véleményem. Kislányt idézném, ha nem is betű szerint: "Ha nyerek, akkor anyukám nagyon szeret, de ha nem, akkor mérges rám."
No comment.
A legtöbb anyuka egy trampli tehén, aki a gyerekén éli ki a hülye álmait, és tényleg úgy kezeli mint egy kiskutyát a kiállításon. Haszonállat... nem gyerek.
Nem normálisak. Ez a véleményem. Mint vmi rabszolgat piac, olyan az a verseny. A jövő nemzedik k*rvái azok a gyerekek. Úgy szerepeltetik őket,egsik másik már kifejezetten szexuálisan akar vonzó lenni, ahogy rázza, produkalja magát. Kíváncsi volnék, hány pedofil élvezi esténként ezeket a műsorokat.
Hogy vkinek ez megélhetés, komoly bevételi forrás? Ja, pont mint a prostitúció, a drogárusítás és lehetne sorolni.
Egyébként az is érdekes, hogy milyen anyukák csücsülnek a műpitsa kislányuk mellett. Két véglet van, a szintén műpiitsa anyuka, és a döghús, a 2 mázsás, rusnya, bottal se típus.
Ez már lerágott csont,sok kérdést is feltettek ezzel kapcsolatban(már évek óta fut ez a sorozat,leginkább már csak ismétlik sokadszor).
Az Amerika.Ráadásul ha felháborít ne nézd.A negatív kritika/reklám is reklám,pont erről szól az egész.A nézettségről.
Szerintem ne tartsatok tévét otthon. Egyrészt abból, hogy magyarul néztek dolgokat, nem tanultok semmit. Nézzétek eredeti nyelven neten, tanultok is belőle és eredeti élményt is kaptok. Másrészt meg akkor az ember "véletlenül belefut" szörnyű műsorokba, amiket aztán végig kell néznie "véletlenül" és aztán kérdést kiírni róluk. Azzal, hogy tévéd van, te sem, és mi sem nyerünk tehát.
A következő lomtalanításkor ki a szemétre vele!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!