Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bébiszittert váltanátok ebben...

Bébiszittert váltanátok ebben az esetben?

Figyelt kérdés

A gyerekkel való kapcsolata rendben van, nem tudok problémát említeni.

Viszont most hosszabb kihagyás volt, nem volt szükségünk a szolgálataira. Egy héttel ezelőtt jeleztem, hogy hétvégén, megbeszélt időpontban várjuk. Visszajelzett, hogy rendben.

Tegnap a biztonság kedvéért ráírtam, hogy akkor a hétvége ugye rendben, hiszen minden programunkat ehhez igazítottuk. Hívott, de mivel a gyerekkel foglalkoztam éppen, csak fél órával később hívtam vissza (nyolc után pár perccel), akkor már nem vett fel.

Ma ráküldtem egy sms-t, hogy egy ráérek igen/nem jellegű választ küldjön már, mert tudnunk kellene.

A reakció: "Tegnap kerestelek, de nem értelek el, nyolc után nem tudtam felvenni a telefont, a részleteket pedig okkal nem szeretném sem Facebookon, sem sms-ben megbeszélni, majd ma délután hívlak"

Egy egyszerű eldöntendő kérdés volt, nemt udom, hogy mi a fene lehet, ami miatt mindenképpen telefonon kellene beszélnünk. Ráadásul péntek van és még mindig nem tudom, hogy holnap számíthatunk-e rá...

2016. máj. 6. 15:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Szerette volna rendesen megmagyarázni, hogy miért nem tud menni. Mi ezzel a baj? Én is örülnék neki, ha egy "nem" helyett kimerítő választ kapnék rá, hogy tud e jönni vagy sem és ezentúl még fog e járni hozzánk.

Hogy nem vette fel 8 után a telefont, lehet nincs igazam, de azt érzem, hogy te már ezt is sérelmezted vele kapcdolatban, hogy vkit 8 óra pár perckor már nem lehet elérni. Hát engem sem lehet mindig, ha edzek, moziban/színházban vagyok, esetleg vendégeim vannak, akkor engem sem lehet elérni. Nem kell ezen ennyire felháborodni, persze értelek, rossz ez most, hogy kvázi utolsó pillanatban derült ki, hogy nem jön, de azért még időben, hogy tudj lépéseket tenni az ügyben.

2016. máj. 6. 19:13
 12/16 anonim ***** válasza:
13%

4. válaszoló.De,írta!A válaszod előtt 6 perccel egy komment keretében MINDENT leírt!

Kérdező:szerintem is úgy gondolta,ez nem sms téma,majd-bár telefonon keresztül-de szóban közli.Megértem,hogy Téged ez kellemetlenül érintett...

2016. máj. 6. 19:18
 13/16 anonim ***** válasza:
51%

Tudod kedves utolsó, mikor elkezdtem írni az én hozzászólásomat, akkor még nem volt itt a kérdező kommentje, csak az eredeti kérdés. Mikorra elküldtem a válaszomat, addigra már valóban írta, de másodpercenként nem lépek vissza a válaszadó felületről, hogy megnézzem, vajon hozzászólt-e eredeti kérdéséhez a kérdező.

Tudod itt ilyesmi is előfordul. Bámulatos mekkora logikád van.

2016. máj. 6. 20:44
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
Bár a logikám parádés-köszi,eddig is tudtam-a Te önteltséged is megér egy misét!Mellesleg nem másodpercekről,hanem percekről van szó!Én,ha válaszolok egy kérdésre,miután elküldtem a válaszomat ránézek a kérdésre,hogy történt-e változás....én se vagyok itt állandóan-lévén dolgozom,és nagycsaládos anyuka vagyok-de csekkolok az enter gomb után....
2016. máj. 6. 22:57
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem az a gond, hogy szóban akarta közölni, hanem az, hogy mindezt péntek délután tette, amikor egy hete le volt beszélve a hétvége. Tehát utolsó pillanatban.

Ha valakit véglegesítenek egy munkahelyen, ahol előtte gyakornokként dolgozott, kétlem, hogy meglepetésszerűen történik.

Bár azt sem értem, hogy hétköznapi munkarend mellett a hétvége, amit már lebeszéltünk, miért nem volt még megoldható, legalább egy alkalommal.

Ha nem kérdezek rá csütörtökön, akkor lehet, hogy még pénteken sem szól, hanem csak nem jön el?

2016. máj. 7. 11:18
 16/16 A kérdező kommentje:

Még azzal is kiegyeztem volna, ha üzenetben (ha már telefonálni nem tudott éppen) annyit ír, hogy "sajnos nem tudok menni, de később felhívlak és a részleteket elmondom".

Akkor még esélyünk lett volna esetleg keresni mást, hiszen az egész hétvégi programot rá építettük.

2016. máj. 7. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!