Natan név hogy tetszik nektek?
Figyelt kérdés
És Istenes Natan???2016. máj. 4. 17:13
21/27 anonim válasza:
Adható Natan,mert Adél Erdélyi,tehát minden bizonnyal meg van még a román állampolgársága is (ha igényelt egyátalán magyart). Így,mint külföldi,választhatja ékezet nélkül is.
22/27 anonim válasza:
érdekes, nekem eszembe sem jutott a sátán
23/27 anonim válasza:
Annyira fura nekem. Igaz, én megvagyok az Anna, Lili, Gerda és társai nevekkel, de ez olyan... Nataniel még csak el-el megy...
De nem hiszem hogy a gyakorikerdesek.hu pár válaszolója fogja eldönteni hogy pl. Istenes Gábriel lesz a neve, vagy Istenes Natan vagy stb.
Ami tetszik az anyukának és az apukának is, az lesz az arany középút.
24/27 anonim válasza:
Szerintem jó név a Nátán, anno rajta volt a név listámon. De így, hogy a vezetéknév vége s, én is a sátánra asszociálok.
25/27 anonim válasza:
Off. Hagyjuk mar ezt, hogy az oviban meg a suliban biztos csúfoljak majd. Mindig jön egy ilyen válasz. Minden nevet meg lehet szokni, ahogy ez sem lesz pár év múlva furcsa. A gyerek meg tükör, csak akkor fog nevetni más gyerek neve hallatán, ha latja hogy a szüleinek sem tetszik. A lányom csoportjába olyan nevű gyerekek járnak, hogy ihaj, de eszébe nem jutott még csufolodni a nevükön, de ha azt latna tőlem hogy azon nevetek milyen egyéb szóra hasonlít a neve hangzása, akkor egyből kinevetné o is.
26/27 anonim válasza:
Oviban még valóban nem csúfolódnak ilyesmin, de iskolában már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!