Ti elengednétek 2 éves lányotokat anyósodékhoz úgy pár napra, hogy a főzésen kívül mindent após csinálna a kislánnyal?
Értem ezalatt, hogy após fürdetné, törölné a fenekét is. Anyósom minden munkát rá hagy, ami számára fárasztó...
Nekem ez a szitu meg nagyon idegen, nem tehetek róla...
Nem értem, mért a nagyanyja kötelessége lenne a seggtörlés meg a fürdetés. A nagyapja nem csinálhatja? Hol itt a gond? Az egyik eteti-főz neki, a másik fürdeti,pelenkázza. Ez szerintem munkamegosztás...
A férjed látta már közelről a saját gyerekét, vagy neki is meg van tiltva, mert férfi?
igen, elengedném! nálunk nagypapák vannak, megy a gyerkőc apámhoz is, apósomhoz is. apámnál aludt is párszor, apósom este hazahozza :) semmi fura nincs ebben.
miért idegen neked ez a szitu, férjed nem pelusozza, fürdeti a lányotokat?
Köszönöm a válaszokat! A férjem más teljesen. A papának soha nem volt lánya, koszosak és hosszúak a körmei, meg furi nekem sok szempontból úgy ám blokk. Édesapámnál nem vacillálnék... !
Úgy döntöttem, hogy nem engedem, ha a mama nem vállalja a gondozását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!