Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti elengednétek 2 éves lányoto...

Ti elengednétek 2 éves lányotokat anyósodékhoz úgy pár napra, hogy a főzésen kívül mindent após csinálna a kislánnyal?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt, hogy após fürdetné, törölné a fenekét is. Anyósom minden munkát rá hagy, ami számára fárasztó...

Nekem ez a szitu meg nagyon idegen, nem tehetek róla...

2016. ápr. 30. 15:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Miért menne oda? Ők akarják vagy ti? Az én apukám már pelusozta a 2 éves lányom, és engem is annó, meg fürdetett is, ebben szerintem nincs fura. Csak a pelus okozott gondot, mert mi annó még textilpelust használtunk :-)
2016. ápr. 30. 18:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Apukám egyedül él, a lányunk 2,5 éves korától megy hozzá/vele nyaralni. Nekem ez teljesen természetes. Most 2 éves a kistesó, idén már ő is megy.
2016. ápr. 30. 18:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mért a nagyanyja kötelessége lenne a seggtörlés meg a fürdetés. A nagyapja nem csinálhatja? Hol itt a gond? Az egyik eteti-főz neki, a másik fürdeti,pelenkázza. Ez szerintem munkamegosztás...

A férjed látta már közelről a saját gyerekét, vagy neki is meg van tiltva, mert férfi?

2016. ápr. 30. 18:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
időről időre előkerül egy kérdés a kislányról és a pelenkázós nagyapáról...
2016. ápr. 30. 20:01
 15/17 anonim ***** válasza:

igen, elengedném! nálunk nagypapák vannak, megy a gyerkőc apámhoz is, apósomhoz is. apámnál aludt is párszor, apósom este hazahozza :) semmi fura nincs ebben.

miért idegen neked ez a szitu, férjed nem pelusozza, fürdeti a lányotokat?

2016. ápr. 30. 22:19
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Azért a férj nem igazán olyan titulusban van egy családban, mint a férj apja. Lehet én nézek túl sok híradót, de megértem a kérdező óckodását. Te ismered a nagypapát, ha nem bízol benne, akkor ne hagyd ott a picit.
2016. máj. 2. 11:24
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! A férjem más teljesen. A papának soha nem volt lánya, koszosak és hosszúak a körmei, meg furi nekem sok szempontból úgy ám blokk. Édesapámnál nem vacillálnék... !

Úgy döntöttem, hogy nem engedem, ha a mama nem vállalja a gondozását.

2016. máj. 2. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!