Ha a párotoknak nem tetszik a név amit ti szeretnétek, hogyan döntitek el, hogy mi legyen a baba neve?
Figyelt kérdés
A párommal megegyeztünk egy néven. Az az egyetlen név, ami neki tetszik az egész listából. Nekem sincs bajom vele, de én szeretnék második nevet is. A név amit adni szeretnék második névnek kicsit szokatlan, de az mindegy is, mert egy egyszerű, hétköznapi név se tetszene a páromnak.
Én szeretném ha lenne második neve, a párom nem. Ki véleménye a fontosabb? Ha nem tudunk megegyezni, akkor mi legyen?
2016. ápr. 29. 15:53
11/11 anonim válasza:
Nyugodj bele, hogy egy neve legyen. A gyereknek is sokkal jobb lesz. Előttetek még az egész élet, jó esetben 3 év otthonlét a gyerekkel, számtalan döntést neked kell majd hirtelen, egyedül meghozni, akkor úgy döntesz ahogy akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!