Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek terhesen...

Van itt olyan akinek terhesen nem olyan volt a szex mint előtte?

Figyelt kérdés
11 hetes vagyok, és tegnap mondta a párom, hogy beszélnünk kéne mert nem olyan a szex mint a terhesség előtt. Én is tudom, hogy nem olyan hisz nem vagyok olyan heves, féltem a gyereket, de nem gondoltam, hogy ettől rosszabb lenne ennyire, mikor nem látta el is sírtam magam. Én nem is kívánom annyira mint előtte, biztos ez is feltűnt neki. Félek mi lesz így később ha már most gond van, pedig nem régóta vagyunk együtt.

2016. ápr. 29. 10:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem egyértelmű, hogy ilyenkor idővel változás áll be. Ezt el kell fogadni. Hol jobb, hol rosszabb. És más.

3 gyerekes

2016. ápr. 29. 10:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én kb a 20. hétig végig hánytam, alig éltem, egyedül felülni nem tudtam. Nem is volt szex se. Most meg már nagy vagyok, csak egy-két póz kényelmes, így amiatt van kevesebb. Nem túl kedves/megértő a párod :/

24hkm

2016. ápr. 29. 10:59
 3/10 anonim ***** válasza:
hát tök ugyanolyan nehezen tud lenni, ingadozik hol jobban hol kevésbé van kedved,aztán ott a baba mozgása pont az akció közepén,aztán a nagy has miatt a pózok háromnegyede kiesik de normál esetben ezt meg kell értenie a párodnak
2016. ápr. 29. 11:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi nem is szexeltünk, tán összesen 2x. A 16. hétig állandóan hánytam, alig éltem, gondolni se bírtam rá, aztán már volt pocakom, ami a férjemet zavarta, nem tudott elvonatkoztatni. Túléltük. Megértette, hogy rosszul vagyok, aztán én értettem meg, hogy neki így nem megy. Azért a párodnak nem az erőssége a megértés... Kicsit lehet el kellene neki magyarázni, mi zajlik ilyenkor egy nőben.
2016. ápr. 29. 11:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 13-14 hetes koromig egyáltalán nem kívántam a szexet, utána viszont még jobban, mint terhesség előtt.
2016. ápr. 29. 11:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Én 10 hetes vagyok.

Hányingerem piszok erős, hányni is szoktam, undorodom a szagoktól, minden szagot túl erősen érzek, a férjemét is.

Nem bírom megcsókolni sem, mert attól is rosszul vagyok.

Mondjuk mi már 10 éve együtt vagyunk, nem az első gyerek, és ő szeretett volna nagyon még egyet, tudja hogy ezzel jár.

Csak akkor van szex, ha én kezdeményezek. Próbálok résen lenni és ha egy kicsit is képesnek érzem magam rá, akkor "elcsábítom" (nem nehéz :) ) illetve néha megsimogatom/szeretgetem, ha nem dőltem ki (este elég korán elalszom egyelőre még, és ő legtöbbször még fenn van olyankor).

Ez egy ilyen időszak, most én nem érzem úgy, hogy megrontaná a kapcsolatunkat. Sokat nézünk filmet együtt, beszélgetünk, más vonalon "tartjuk a kapcsolatot".

Abból a szempontból nem tudok semmi jót mondani, hogy nekem szoptatás alatt is mindig alacsony a libidóm, viszont akkor nem vagyok rosszul, tehát könnyebben rá tudok hangolódni.

És még egy, a terhesség különböző trimesztereidben változhat az étvágyad, én furcsa mód az utolsó trimeszterben lettem kívánós eddig már kétszer is. :)

2016. ápr. 29. 11:34
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
Nem volt ugyanolyan. ugyanúgy naponta voltunk együtt, mert kívántuk mindketten, de más volt. én nem ugráltam már nagy hassal, csak egy-két póz volt oké. Bár ezek a férjemnek is okék voltak, szóval probléma nem volt ezzel. Minket a magzat nem zavart, én is el tudtam tőle vonatkoztatni, de nem mindenki ilyen. Meg kellene értenie téged, bár nem csoda, hogy nem ért, ha "nem régóta" vagytok együtt. Bár az is legalább 13 hete van. Engem a férjem 13 hét után jobban ismert, és elfogadott, mint téged a saját pasid.
2016. ápr. 29. 11:52
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

párod mit gondolt? fejenállva is nyomjátok tovább?

megértő egy ember...

aztán majd ő lesz az aki félremegy, mert nem volt elég a heti 5helyett a 4, meg kevés volt az orál 2 hányás között

2016. ápr. 29. 12:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Kb. senkinek sem olyan terhesen és szülés után mint előtte. De ez egy ilyen dolog. Ebben nincs semmi rendkívüli vagy érthetetlen. Van aki szerencsés és a második trimesztertől megjön a kedve, és van akinek nem, meg van akinek nyitott méhszájjal feküdnie kell a kórházban és épp csak ránézhet a férjére látogatási időben. Minden benne van a pakliban.

Nem is értem azt a "beszélnünk kell" dolgot...ki az az ostoba ember, aki úgy gondolja, hogy terhesen is szétke.éli az asszonyt, ha éppen úgy tartja kedve?

2016. ápr. 29. 14:16
 10/10 anonim ***** válasza:
47%
Nálunk sokakkal ellentétben még jobb lett a szex terhesség alatt, mint előtte ! Pedig előtte sem éppen vallottunk unalmasnak a szexuális életünket. A férjem imádja a kerekedő formáimat,gyönyörűnek lát ilyen állapotban,azt mondja jól áll a terhesség. Sokkal nőiesebbnek lát. Szerencsére a rosszullétek elkerültek, az szexuális étvágyunk a maxiumumon dübörög. Persze nyílván ez terhesség előre haladtával változhat, a baba érkezése után meg pláne. De beszéltünk már róla, hogy nem fogjuk elhanyagolni egymást, a lehetőségeinkhez mérten megpróbálunk akkor es úgy összebújni ahogy kivitelezhető. Szeretem "jóllakatni itthon", így ha kielégült eszébe nem jut másfelé kacsingatni. 24 hkm
2016. nov. 22. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!