Melyik fiúkeresztnevet választanátok ehhez a vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
Nagy-Kárs?
Mi ezeken gondolkozunk, de mást is javasolhattok:
András, Bertalan, Marcell, Márk, Milán, Róbert, Tamás
2016. ápr. 26. 19:22
1/15 anonim válasza:
mind szép név! de a hangzás miatt nem adnám az András, Márk, Tamás nevet! Nem jól hangzik az ilyen RejtőJenő magánhangzó ismétlés. a-á-a-á. A Márkkal meg alig lehet kiejteni. A vez. névvel együtt hangoztatva válasszatok, amelyik a legjobban tetszik.
(Nekem a tetsző sorrend: Marcell, Bertalan, Milán
Róbert - ez is egy kicsit nehéz rs-r miatt)
2/15 anonim válasza:
Az András vagy a Tamás illik hozzá szerintem:)
4/15 anonim válasza:
Nagy-Kárs András hangzik a legjobban.
5/15 anonim válasza:
Nekem se jönnek be az ismétlődő magánhangzók (Rejtő Jenő, Gerő Dezső, Király Mihály, stb.) A Márkot is hagynám, mert úgy hangzik, mintha "Nagy Kársmárk" lenne a neve... A Milán és a Marcell jól hangzik.
6/15 anonim válasza:
Másokat irok. Nekem a maganhangzoval kezdodo nevek jutnak eszembe, konnyebb kiejteni oket. Pl. Áron, Ábel, Olivér
7/15 anonim válasza:
Nagy-Kárs Bende
Nagy-Kárs Lehel
Nagy-Kárs Levente
Nagy-Kárs Előd
Nagy-Kárs Domokos
Nagy-Kárs Bálint
Nagy-Kárs Huba
Nagy-Kárs Péter
8/15 anonim válasza:
Nem igazán kedveltem eddig a Bertalan nevet, de ezzel a vezetéknévvvel kifejezetten jól hangzik. Illetve még Marcell, Milán is.
9/15 anonim válasza:
Elég hasonló vezetéknévhez nekünk Leónk van.
10/15 anonim válasza:
nekem is a Bertalannal tetszik a legjobban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!