Ákos vagy Botond név szebb szerintetek ehhez a vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
Párommal nem jutunk közös nevezőre... Vezetékneve : Brada
Mindenkepp magyar név jöhet szóba.Esetleg vezetéknévhez passzoló más keresztnév ötlete van valakinek? Köszi!
2016. márc. 16. 19:07
1/17 anonim válasza:
Nekem az Ákos név jobban tetszik, de szerintem ehhez a vezetéknévhez is eleve ez passzol jobban.
De ez az én véleményem.:)
3/17 anonim válasza:
Csatlakozom, szerintem is az Ákos illik jobban. Ha magyar nevet szeretnétek, ehhez a vezetéknévhez szóba jöhet pl. Zétény, Attila.
6/17 anonim válasza:
Brada Ákos :)
Brada Botond kicsit furcsa... sok a b és d :)
7/17 anonim válasza:
Egyik sem illik hozzá. Az Ákos a kezdőhang miatt, a Botonddal meg durva a hangzása. Inkább e vagy i betűs neveket keresnék. Brada Levente mondjuk, de fáradt vagyok jobbat írni.
8/17 anonim válasza:
Brada Botond szerintem tök jó!
Csongor v Zsombor szerintem jó lenne.
9/17 1112 válasza:
Ezek közül Ákos jobban illik, Botond is szép név, de azzal viccesen alliterál, de igen, mondjuk az "A" és az "Á" találkozása is furcsa kicsit a két név elejének ill. végének találkozásánál, de az Ákossal végülis nem zavaró, míg a Botondnál nagyon túúúlzottan alliterál nekem. Szóval szerintem Ákos e közül a kettő közül. Próbálom kimondani egybe, hát végülis szépen hangzik. Csak egy lehelletnyit nehézkes a kiejtése Ákossal, de szerintem végülis nem rossz. Az Ákos egyébként is nagyon szép név szerintem, jó választás.
10/17 anonim válasza:
A Brada Ákos nekem is nagyon AÁ egybe- úgy összefolyik.
A Botond meg nagyon kemény hangzású.
Brada Máté, Brada Bence, Brada Benedek tetszene, esetleg Bátor, Vilmos, Vince
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!