Hány évesen szeretettek volna gyereket? Ehhez képest hány évesen kezdtetek el próbálkozni, és mikorra jött össze?
Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 14:53
1/23 anonim válasza:
En mindenkeppen 30 eves korom elott szerettem volna az elso gyereket, 3 nappal a 30. szulinapom elott meg is szuletett :) Masfel evet probalkoztunk vele.
2/23 anonim válasza:
25 után akartam, 19 évesen estem teherbe.
23N
3/23 anonim válasza:
Azt az egyet tudtam, hogy ha módom van rá nem várok olyan sokáig a gyerekvállalással, mint anyám. 23 éves koromban kezdtünk próbálkozni, még nem voltam 24 mikor megszületett.
4/23 anonim válasza:
29 vagyok és ápilisban lesz egy éve ,hogy probálozunk. Most egy hette nem jön meg a menzeszem meg hánytam is de a teszt negativ ugy,hogy most se biztos a siker :S
5/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Első válaszoló, és nálad volt valami gond, vagy csak nehezebben jött?
Utolsó, drukkolok, hogy nektek pedig minél előbb sikerüljön!
2016. febr. 14. 15:06
6/23 anonim válasza:
Mindenképpen 30 éves korom előtt szerettem volna anya lenni, ez össze is jött. 23 éves voltam, mikor a kisfiunk született, tervezett baba volt. Jó fél év próbálkozás után jött össze.
7/23 anonim válasza:
20-as éveim elején úgy terveztem, a 30. szülinapomon a második babámmal leszek terhes.
Lett is két gyönyörű fiam, csakhogy az egyiket 33, a másikat 38 évesen szültem.
Mindkettő mesterséges megtermékenyítéssel fogant, sokévi sikertelen próbálkozás után.
8/23 anonim válasza:
30 körülre terveztem, de nem volt konkrét év a fejemben. 31 voltam, amikor megszületett.
9/23 anonim válasza:
En is mindenkepp 30elott szerettem volna.25-26 ev korul.
26leszek :) es 11 hetes jelenleg :)
Másfél evet próbálkoztunk.
10/23 anonim válasza:
23-24 évesen már akartam, de nem volt alkalmas. A 26. születésnapom után kezdtünk el próbálkozni, lassan egy éve, de nem akar jönni, pedig lassan töltöm a 27-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!