Gyerekek mellett tudatosan étkező, tornázó anyukák: meséljetek?
Mikor találtok időt tornára?
Milyen ételeket készítetek?
Milyen gyakran jártok el fodrászhoz, esetleg manikűr, stb.?
Milyen idősek a gyerekek?
Minden tippnek örülök. Nagyjából sikerül megoldanom, de úgy érzem, lehetne gördülékenyebb is.
6 éves lányom és 5 hónapos fiam van. Klasszik Rubint torna...😊 de csak a talaj része (kb. 20 perc), popsi + fenék. Amikor a férjem elviszi a nagylányt oviba és ő is elmegy dolgozni, akkor szoktam reggel 7-kor elvégezni, már ha nem vagyok olyan lusta, hogy visszabújjak az ágyba... 😁 Ja és ha alszik épp akkor a pici. Mostanában néhányszor kihagytam, csak a has részét csinálom, amióta észrevettem, hogy talán nem lóg annyira, és ez erőt ad felülkerekedni a lustaságon. Voltam néhányszor futni is.
Tudatos táplálkozás? Talán annyi, hogy volt terhességi diabéteszem, szénhidrát diétán voltam, és ezt a napi ötszöri, számolt szénhidrátos étkezést próbálom tartani azóta is, na jó nem vérre menően. Sok zöldség, gyümölcs. Víz illetve szopitea ízesítés nélkül kb. 2,5 liter/nap.
Fodrászhoz havonta járok, szőkére fest, érdekes lenne kihagyni... szerencsére anyósom elejétől elvállalja a babót.
Műkörmöshöz nem járok, magamnak festem, persze ha időm engedi...
Szoliba egy héten egyszer megyek.
Talán ennyi. 😊
7 hetes a gyerek, most kezdtem el sportolni 1 hete. Heti egy futás és egy úszás fér most bele. Tudatosan étkezem olyan szempontból, hogy nem tömöm magam, mint terhesség alatt, de amúgy nem válogatok. Nagyon amúgy sem szeretem a tészta, krumpli, kenyér kombót.
Fodrászhoz 5 hetente megyek, festetni meg vágatni. Kozmetikushoz szemöldökszedés+bajuszgyanta 2 hetente. Manikűr kb fél évente (tudom, hogy gáz, de arra olyan lusta vagyok.:D)
A férjem rugalmas munkaidőben dolgozik, ez a szerencsém igazából. és hogy közel a margit-sziget, ahol mindent lehet sportolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!