Ti hogy oldjátok meg a gyereke (ke) t?
Úgy értve ,hogy ki vigyáz rá ha dolgoztok ,ki viszi oviba/suliba.
Hogy dolgoztok?
Köszi a válaszokat előre is :)
most itthon vagyok, így már nem aktuális, de amíg dolgoztam addig a férjem vitte reggel, én mentem érte délután. a szünetekkel nem volt gond, mert akkor nekem is szünet volt, vagy ha olyan miatt volt ami csak az ő ovijában volt (pl. nevelés mentes nap) akkor jött velem az én ovimba :)
a betegségek voltak nagyon vacakok, mert ugye munkahelyemre nem vihettem be a gyerekek közé, én nem tudtam tp-re menni, nagyszülők aktívak még, apa vállalta többnyire magára, na meg ha nagy gond volt akkor a nagyszülők szabiztak.
én nem is tudom hogy csinálja az, akinek nem zár be a munkahelye nyáron és télen a szünetben :O
Amig még az apjával laktam,eleinte 4 órában voltam a munkahelyen (3hétig),akkor én vittem bölcsibe 7után.Utána mikor nekem már fél7-re kellett mennem,akkor ő vitte,mert ő neki 7:45-re kellett,én meg fél5-kor jöttem el a munkából és mentem érte 17-re,zárásra.
Oviba eleinte ő vitte,mivel munkanélküli volt.Aztán mikor elköltöztem a gyerekkel,akkor a főnököm összeigazította a beosztásomat exemével,mert ő meg de-du volt az új helyen.Aztán mondjuk a lányom kórházba került lázgörccsel,engem gyorsan ki is rúgtak,szóval onnantól kezdve én rendeztem a gyereket.Mindig beteg is volt ovi kezdetétől,az apjánál sosem volt szinte,mert betegen ne vigyem neki,ő neki jár a pihenés,a kikapcsolódás=buli,én táppénzen vagyok én dolgom a gyerekkel lenni. Én azóta itthon vagyok,párom is velem lakik már,októberben jön a közös baba.A gyerekem most bírja már az ovit hálisten,eddig én vittem reggel,de mivel a terhesség miatt rosszul vagyok,átszoktunk arra,hogy párom elviszi velem a kicsit kocsival, 6:45-re oviba. Hétfőtől kezdek dolgozni újra,másik városba,így reggel 5-kor indulnom kell,ő fogja vinni az oviba 6:45re kb.Én du 16:30-ra érek vissza a busszal a városba,párom 16:20-ig van,felszed,16:40-re összeszedjük a gyereket és megyünk haza.
Én 7:00- 15:20-ig leszek,párom 7:30-tól 16:20ig,de ő 7 körül szeret benn lenni már.
Gyerek apja 12 órázik összevissza,nem igazán van ott a lányom,de nem is bánom.Októbertől ha meglesz a pici,eleinte párom viszi a nagyot oviba,aztán majd összehangolom őket és én busszal.
Az első gyereknél a régi munkahelyem megszűnt gyes alatt.
Így kerestem màsikat.
Szerencsére sikerült 8órásat talàlnom olyat ahol a gyereket reggel s délután tudom rendeznide nehéz volt mert nincs segítség .Férjem össze-vissza dolgozik.
Most újra baba lesz.
Ha megmarad a munkahelyem akkor már csak hat óràban tudom csinálni vagy itt helyben kell keresnem nyolcóràsat de neh3z talàlni megfelelőt.
Ahol nincs nagyi meg nagypapa aki besegít ott bizony nehéz dió.
Negyedik vagyok.
Még annyit hogy szünetekben tudott velem jönni dolgozni ez nagy szerencse.
Ha beteg lett itthon maradtam vele.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Hát nem egyszerű az biztos. Énis egyedűl vagyok a lányommal ,mégcsak két éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!