Ti mit csináltok a már megunt játékokkal?
Figyelt kérdés
Az gáz hogy én elteszem, még az én gyerekkori játékaim is megvannak. Nem tervezünk több gyereket. Férjem munkatársai szerint tök gáz, ők mindent kidobálnak vagy elajándékoznak...2016. ápr. 22. 18:14
11/15 anonim válasza:
Szinten az oviba, illetve a mikulasgyarba hordjuk
12/15 anonim válasza:
Mindet mi sem tartjuk meg, általában elajándékozzuk rászorulóknak (pl. karácsonykor cipősdoboz akció), vagy van még pár kisbabás, kisgyerekes barátunk, ismerősünk,nekik is szoktunk adni. De még így is több marad, mint kellene.
13/15 A kérdező kommentje:
Azóta mégis lett második gyerek. Sok játékot örökölt a tesótól
2023. aug. 24. 14:36
14/15 anonim válasza:
Én mindent elajandekozok,nem csak játékokat,hanem mindeN baba cuccot.ket gyerek van,harmadik nem lesz
(Láttam ki van emelve ez az elég régi kérdés azért válaszoltam )
15/15 anonim válasza:
Nekem 10 év van a két kisebb Fiam között, örülök, hogy nem dobtam ki mindent.
Gratulálok a második babához! ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!