Ti mit csináltok a már megunt játékokkal?
A babajátékokat eladom/eladtam(mind márkás,Fisher Price),ez a helyzet a Lego Duploval is.Ám a Lego-kat megtartjuk.3 gyerek van,a legidősebb már 24 éves,még az Ő Lego-i is megvannak(van oylan,ami anno,kb. 10-15 évvel ezelőtt is 25-30 ezer ft-ba került).A középső 8 éves,Neki is sok Lego-ja van,a legkisebb 4 éves,Neki még Duplo-i vannak(ezeket el fogom adni).Van favonat készlet(óóóóóriási dobozzal)azt is eladom majd.De pl.a szoba csúszdát,a kismotort(2 is volt)a bölcsinek adtuk,ahová a legkisebb 2 éves korától járt.Bár minden van ott,de szívesen fogadnak bármilyen jó állapotú játékot.
Az,hogy 1-2 dolgot elteszel,nem gáz.De ha mindent,na,az szerintem igen.Bár már 43 éves vagyok(a bátyám 45 éves),nekünk is letette Anyu a cuccainkat,de csak a könyveket!
Egy részét (keveset használt vagy márkásabb cuccok) eladom, egy részét a szüleim lakása melletti nevelőotthonba vittük el, egy része pedig arra vár, hogy elvigyem a Madarász utcai gyerekkórházba.
1-2 nagyon kedves darabot, amivel mindkét fiam szívesen játszott én is eltettem emlékbe.
nekem is két nagy kedvenc plüssöm megvan gyerekkoromból, a gyerekeim játszanak is vele.
De kicsi lakás lévén, muszáj szelektálni, mert nem férnék el. EGy-egy ünnep után két szatyor játékot kapnak, hova tenném az 55 nm-es lakásban? Meg amúgy sem játszanak mindegyikkel.
Szóval ami nagyon jó állapotban van és drágább játékok voltak, azokat eladtam.
A kevésbé jó játékokat már eleve év közben cipősdobozokba gyűjtöm, karácsonykor mennek az oviba, ahonnan viszik a rászorulóknak.
A kinőtt ruhákkal is így vagyok. Jók eladásra, rosszabbak egy közeli rászoruló családnak mennek.
Pedig nekünk lehet egyszer lesz harmadik, (ha nagyobb lakásba megyünk) de akkor sem tudom eltenni sehova a játékokat.
Egy részét tervezem eladni. (Ezeknél az újak közül direkt megtartottam az eredeti dobozát/tasakját, hogy majd el tudjam adni.)
A többit pedig a védőnőnek fogom adni, mert ő odaadja a rászorulóknak. Van egy nagyon nagy "kosár/láda" a védőnőnél, és oda bele tudod tenni azt, amit már meguntál. Aki pedig rászorul, el tudja onnan vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!