Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Agyonhasznált játékokkal mit...

Agyonhasznált játékokkal mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 12:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Kuka.
2013. nov. 13. 12:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Kidobni. Én is ma selejteztem.
2013. nov. 13. 12:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Kidobni. Milyen válaszra számítasz ezen kívül?
2013. nov. 13. 12:54
 4/10 anonim ***** válasza:
ki kell dobni
2013. nov. 13. 12:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Teljesen jók, csak kinőtték. Ha nem nőnének, simán játszanának még vele.
2013. nov. 13. 12:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor most agyonhasznált, vagy csak kinőtték? Nem mindegy. Ha agyonhasznált, akkor kuka. Ha meg jó állapotú, csak kinőtték, akkor oda lehet ajándékozni rokonnak, ismerősnek, bárki gyerekének, vagy add el vaterán, teszveszen, akárhol.
2013. nov. 13. 13:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Jó, de azt írod, hogy agyonhasznált. Olyat nyilván senki nem fog megvenni. Esetleg valami jótékonysági szervezetnek fel lehetne ajánlani, bár nagyon rossz állapotban lévő játékokat én oda sem adnék. 2. vagyok
2013. nov. 13. 13:02
 8/10 A kérdező kommentje:

úgy használt agyon, hogy 6 éve hasznáják, festékkopott meg ilyesmik...vagy hiányzik róla ez-az, de attól még tológatták a parkba

eladni nem gondolom, hogy lehetne, bevinném valahova, ha örülnek neki valahol

2013. nov. 13. 13:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Én mindig odaadom valakinek aki nagyon szegény. Pl. minden évben van a cipősdoboz akció, vagy a digi évente többször gyűjt ruhát/játékot rászoruló gyerekkeknek, de legutóbb ismerősöm szólt, hogy ismer egy nagyon szegény családot nekik adtam egy zsák kinőtt holmit.

Gondolom vöröskeresztnek is lehet adni, de oda még nem vittem, nem tudom.

2013. nov. 13. 13:18
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerzel egy kartondobozt, belepakolod és elviszed a Mikulásgyárba. Vagy szeretetszolgálathoz.

Másnak ez igazi kincs, ami neked szemét. Ha már úgy sincs szükségetek rá és csak kidobnád, akkor inkább olyanoknak "dobd ki", akiknek ez nagy boldogság.

2013. nov. 13. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!