Miota gyermekem született nincsenek barátaim?
8: igen, valóban a másik oldal vagy. De ez egy olyan dolog hogy engem érdekel a barátnőm munkahelyi konfliktusa őt meg érdekelje az én fegyelmezési problémám vagy a gyerekem pukizása.
Na ilyenkor szokott az lenni hogy nem, már pedig nem érdekli, mint ahogy engem sem igazán a mindennapos gyerekmentes élete, így aztán a barátság elsikkad, elveszik, megszűnik.
Ismerős kérdező? 4 barátnőm volt, 3 így kopott le. Vigasztaljon a tudat, hogy most az egyik babás lett, és újra felkeresett...persze ez már sosem lesz ugyanaz.
Na épp ezért én ezen tovább léptem és elkezdtem olyanokkal ismerkedni akiknek pici gyerekük van.
Játszótéren, séta közben, konkrétan leszólított egy kismama és barátnők lettünk, azóta én is így teszek ha kismama van babával a játszótéren, beszélgetni kezdünk.
Az egyikkel megbeszéltük hogy sétáljunk együtt a gyerekekkel, később ebből lettek a közös egymáshoz átmenős játszós délutánok, heti egyszer, most meg meghívtuk grillezni a férjével és majálisolni is együtt megyünk.
így van ez, új élet, új barátok. Hogy ez csak felszínes barátság? Hogy egy ilyen új barátságból sosem lesz életre szóló mély barátság? És? Felnőtt ember vagy. Már nem kell, akinél ott aludhatsz, akivel hajnalig tárgyaljátok a szerelmi életetek, akivel együtt iszod magad mocskos részegre. Én a férjemben találtam meg a lelki társat, ha még gondjaim vannak, vele osztom meg, vagy édesanyámmal, ha a férjemmel van bajom, kipletykálom ennek a bizonyos kismami barátnőmnek, de nem törekszem öribari kapcsolatokat kialakítani, nem ez a cél hanem hogy legyen egy társaság akivel hét közben találkozhatsz.
És igen, ezért nem értem sosem azokat akik azzal jönnek (főleg tinik persze) hogy szerelmes bármikor lehetsz de a barátság ÉLETRE szól. Nem!!! Az igaz szerelem, amiből házasság lesz, na az szól (kellene hogy szóljon) egy ÉLETRE, a barátok jönnek mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!