Az elmúlt években, gyermekem született. Volt és jelenleg is van munkahelyem, megkapom-e az elmúlt évek béremeléseit?
Figyelt kérdés
Táppénzen, gyeden majd gyesen voltam.Jelenleg a szabadságomat töltöm.2012. máj. 7. 14:26
1/9 anonim válasza:
Munkahely válogatja, valahol megadják, de nem mindenhol, pl. én nem kaptam!
2/9 anonim válasza:
Mivel erre törvényi előírás nincs, így teljesen a munkáltatódon múlik, hogy megkapod-e, vagy sem.
3/9 anonim válasza:
A törvény szerint kötelező, de sok cég elhallgatja, hogy volt időközben béremelés. Ráadásul sok helyen prémiumot adnak, nem béremelést, azt nem kapod meg. :(
Én is ezen agyalok, hogy vajon bevallják e, hogy volt emelés, vagy sem, de szinte biztos vagyok benne, hogy egy fillért sem fogok kapni, mert míg ott voltam is mindenki más százalékot kapott, volt aki semmit.:(
Akkor majd engem is a 0 %-osok közé tesznek.
4/9 anonim válasza:
Ha a közszférában dolgozol, megkapod. Az aktuális bértáblát veszik figyelembe. Már a szabadság idejére is az emelt bért kell fizetniük.
5/9 A kérdező kommentje:
Sajnálattal olvasom a soraitokat,így már nem nagyon bízom benne.Egyébként Spar-ról van szó.
2012. máj. 7. 14:38
6/9 anonim válasza:
Az általános béremeléseket neked is meg kell kapnod, csak sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mi jár, és inkább lenyelik a békát.
7/9 anonim válasza:
:DDD
Én is ennél a cégnél dolgozom, gyesen vagyok.:) Kicsi a világ!
Most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz ebben a hónapban a fizud!
A 3. válaszoló vagyok!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,szívesen fogadok még információkat.
2012. máj. 7. 14:56
9/9 anonim válasza:
Én egy bankban dolgozom, bruttó 240 volt a bérem a terhesség előtt, és amikor visszamentem, megemelték bruttó 258-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!