Hogy hívják a lányotokat?
Figyelt kérdés
Ma tudtam meg hogy kislányt várok.2016. ápr. 20. 17:08
1/30 anonim 

válasza:

Lilla. A húga Nóra lett volna, de öccse lett. :)
3/30 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon tetszik a Lilla név régóta. Ötleteket gyüjtök hátha megtetszik más név is.
2016. ápr. 20. 17:26
4/30 anonim 

válasza:

Maja Boglárka
Amik még rajta voltak mindkettőnk listáján: Johanna, Luca, Lana
5/30 anonim 

válasza:

Mivel meg csak 18 hetes vagyok es most egy fel oraja "rugott belém" eloszor meg nem tudom hogy mi lessz mert nem mutatta meg magát de ha lány lessz a Krisztina,Nikoletta nevek kozt gondolkodunk persze a paromnak van meg nehany otlete ďe pont nem jut eszembe
6/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2016. ápr. 20. 17:29
8/30 anonim 

válasza:

Míra Boglárka,Mírának szólítjuk :)
9/30 anonim 

válasza:

Szonja. Lilla nekem is tetszik, de nálunk szóba jött még a Leila, Zsófia és Eszter nevek.
10/30 anonim 

válasza:

Nekem is fiam van de lányt vártunk végig csak mikir megszületett lepődtünk meg h fiú! Am Izabella lett volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!