Eltilthatom a gyerekem az anyòstol?
Figyelt kérdés
Mikor összejöttünk munka utàn mentem hozzàjuk utàna haza.Pàrom minden hònapban leadott neki 50.000ft ot de nem volt neki elég és elkezdett üvölteni velem hogy adjak neki 10.000ft ot mert ott voltam kezet mostam tv-t is néztem szòval fizessek..itt betelt a pohàr és összeköltöztünk pàrommal..4hònapos terhes vagyok de mikor anyòs megtudta üvöltött pàrommal hogy vetessük el stb..pàromat 3évesen bentlakàsos suliba adta plusz rendszeresen verte mikor hazavitte mert hogy miatta nincs élete stb..Most meg babaruhàkat vett nekünk és vàrja a picit..na én egy percre se adnàm a kezébe idegbeteg egy nõ nyugtatòkon él félteném a picit..25évesel vagyunk..eltílthatom tõle?2016. ápr. 20. 12:47
11/19 A kérdező kommentje:
9-es igen az lesz az csak rosszul fogalmaztam meg a kérdést ezért nem volt érthetõ :)
2016. ápr. 20. 13:39
12/19 anonim válasza:
Birosagi hatarozattal lehet csak eltiltani az anyost, ahhoz viszont be kell vonni a gyamhatosagot is, es jo sok bizonyitekot kell gyujteni, h nem lenne biztonsagban vele a pici.
13/19 A kérdező kommentje:
Lehet akkor a legjobb lenne ha nem tíltanàm de felforrna az agyvizem ha ilyen nõnek a kezébe kellene adnom a picit :/ lehet kedves lenne de sose felejtem el ezt a viselkedést és megalàzàst szòval tíltani nem fogom de làtni fogja rajtam hogy a hàtam közepére se kívànom.
2016. ápr. 20. 14:08
14/19 A kérdező kommentje:
Pàrom apjàt pròbàltuk felkeresni de nem reagàl vissza..Ô csak egyszer làtta a fiàt mikor megszületett :( most anyòs egy alkoholistâval él együtt szòval még ez is....
2016. ápr. 20. 14:11
15/19 anonim válasza:
Eltilthatod. Én is azt tenném ilyen esetben. Nem kell beengedni, azt kész. Te gyereked, nem az övé.
16/19 anonim válasza:
Kőszegen beszédfogyatékosoknak van bentlakásos beszédjavító általános iskola, ahol naponta többször kapnak logopédiai terápiát, vasárnap estétől, péntek délutánig vannak bent a gyerekek.
17/19 A kérdező kommentje:
Nem ilyen miatt adta be :)
2016. ápr. 20. 19:20
18/19 A kérdező kommentje:
Lâtom mindenki Kõszegen van fennakadva,megnéztem a bizonyítvànyàba a pecsétet Vasúti óvoda, iskola és diákotthon.1912-ben vasutas árvaháznak épült,de 2005ben bezàrt!
2016. ápr. 21. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!