Mi legyen a neve?

Figyelt kérdés

Annyi neves kérdés van már, hát én is kiírom a sajátomat :)

Megvannak a favorit-neveim, és várnék rá véleményeket, illetve további hasonló ötleteket.

Fiúnevek:

Toma, Gellért

Lánynevek:

Fedóra, Sarolt, Hargita

(illetve van még egy titkos favorit, de az még nem adható, lehet, csak ránk vár :))

2016. ápr. 18. 14:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
62%

#10 nekem teljesen átlagos nevem van (top 10-es kb.), mégis csúfoltak. Nem ezen múlik.

Nekem a Toma és a Hargita tetszik. :) Privátban sem írod meg a titkos favoritot? Esküszöm, nem nyúlom le, még egy darabig nem lesz gyerekem. :)

2016. ápr. 18. 15:44
 12/31 anonim ***** válasza:
50%
Gellért és Sarolta, de csak ebben a formában. Szerintem maradjatok ennél, ne cifrázzátok túl,mert könnyen visszaüthet. A Toma becenévszerű nekem, a Fedóra, öreges, a Hargita meg tájjellegű.
2016. ápr. 18. 15:47
 13/31 anonim ***** válasza:
Egyik se tetszik, van ami egyenesen rémes. A Gellért és a Hargita, ha ezekből kell választani. Bombadil Toma rémlik?
2016. ápr. 18. 15:48
 14/31 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék a titkos névre, én se nyúlnám le, nekem az átlagosabb nevek jönnek be:-)
2016. ápr. 18. 15:49
 15/31 anonim ***** válasza:

Nekem a bátyámat becézzük Tomának, az ő neve Tamás. Tök jó név, de nehezen tudok elvonatkoztatni attól, hogy számomra ez egy becenév.

Gellért jól viselhető szép név

Fedóra nekem ne haragudj, de nem tetszik

Sarolt és Hargita tetszenek.

Engem is érdekelne a favorit név.

Két gyerekem van Blanka és Zita, ők 3 évesek, a tesókat júniusra várjuk ők a Krisztián és az Olivér nevet fogják kapni.

Nem lesz 4-nél több gyerekünk, úgyhogy tényleg nem nyúlom le a nevet, csak kíváncsi vagyok.

2016. ápr. 18. 15:50
 16/31 A kérdező kommentje:
Igen, rémlik Bombadil Toma. az egyetlen élő, aki az egy gyűrű hatalma felett állt :)
2016. ápr. 18. 15:52
 17/31 A kérdező kommentje:
nem szeretném leírni azt a nevet. interneten fellelhető, megvan a hivatkozási forrás is, amivel az engedélyeztetést kérni szeretném, magyar név.
2016. ápr. 18. 15:54
 18/31 anonim ***** válasza:
7%
Kérdező, ha csak kicsit is cifrább ezeknél, akkor ne kérvényezd..gondolj a gyerekedre, akinek a nevével kell élnie legalább 18 éves koráig. Nekem van egy tippem, melyik nevet akarod adni.
2016. ápr. 18. 16:00
 19/31 anonim ***** válasza:
Na most már tényleg megöl a kíváncsiság
2016. ápr. 18. 16:20
 20/31 anonim ***** válasza:
Mivel már volt egy kérdésed erről, ahol leírod, hogy a név a Levente egy korábbi alakváltozata, nem nagy valami beírni a google-ba, ami egyből kiadja a dolgozatot. Akit nagyon érdekel meg tudja találni :-)
2016. ápr. 18. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!