Mit tennél, ha azt gyanítanád, hogy a férjed, akivel közös gyermekeitek vannak, kettős életet él, vagyis van egy másik családja?
El sem olvastam az összes választ, csak feltűnt, hogy sorra írják, hogy ha már gyanú van, akkor eleve rossz a kapcsolat, és nincs bizalom, stb. stb. Ti éltetek már át ilyet? Mert ezek baromi jól hangzó dolgok, de ez baromság.
Nos, én éltem ilyet át. A legszilárdabb embernek hittem a férjem, mert 12 éve ismertem, és nagyon erkölcsös ember volt, és nagyon jól hozta a szent figurát. Soha nem nyomoztam, nem vagyok féltékeny típus. Aztán valami megváltozott, és részemről onnantól volt gyanús a dolog, amikortól barátnője volt. Nem volt ok, nem volt lebukás, semmi más, csak gyanú, megérzés. Amit a józan ész elnyomott, mert azt mondtam, hogy kizárt, ő nem ilyen ember. Nos, ilyen volt, és az első perctől megéreztem, akaratomon kívül.
Nem válnék azonnal, eszembe sem jutna. Nekem szükségem lenne arra, hogy megbizonyosodjam. A módját nem tudom, a magánnyomozósdi picit túlzásnak tűnik, de szeretném biztosra tudni. Szerintem a házasság nem az az intézmény, amiből csakúgy kiugrunk, ha úgy érezzük, hogy rezeg a léc. Egy labilissá vált házasság még helyrehozható, a hibák kijavíthatóak, úgy gondolom, emberek vagyunk hibázási lehetőséggel, mindenkinek jár egy második esély.
A nővéred helyében én azon is elgondolkodnék, hogy mindig kettőn áll a vásár. Próbálja kideríteni az igazat! És gondolja végig a saját felelősségét is!
21-es vagyok.
Látom meg is kaptam méltó büntetésem, le lettem pontozva. :) Sebaj.
Kérdező, én azóta mindig azt mondom, hogy egy kapcsolatban annyira ismerjük egymást, minden rezdülését a másiknak, hogy ha valami gyökeresen megváltozik, legyen az bizalom, vagy csak a gondolataink, akkor annak oka van. Nem feltétlenül egy szerető, de valami ok van. Én is utólag tudtam meg, hogy az első pillanattól éreztem, amikor sorra derültek ki a dolgok. Nyomoznom pedig nem kellett, mert bár egy idő után szinte biztos voltam benne, olyan élethelyzet volt, ahol kivártam. Előbb-utóbb lebuknak, mindig. Nálunk is ez történt, és én aznap be is fejeztem a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!