Miréna spirálnak tényleg megszűnt a garanciája?
1 helyen olvastam a neten, hogy 2016. februártól megszünteti a garanciát a gyártó.
Tényleg így van? Rakatott fel valaki az utóbbi 2 hónapban? És mennyit adnak vissza, ha nem válik be?
És egyébként mi a véleményetek róla?
Nuvaring helyett szeretném, de félek, kidobott pénz lenne az a 75ezer. És azért az nem kevés...
Én most "rendeltem" meg egy gyógyszerész baráttól 45 ezerért. Ez szerintem a legolcsóbb ár, max. 1-2 ezerrel lehet olcsóbb.
Én is hallottam valamit a garanciáról, de annyira nem néztem utána. Én inkább attól félek most,hogy hízni fogok tőle. Barátnőm hízott. Én meg pont azon vagyok,hogy a 2. gyerek utáni felesleget ledolgozzam!
Jaj, a 75 nem a spirál ára. Az 44.500 (tegnap kérdeztem egy patikában), de egyszer 13.000 a magándoki, hogy felteszi. És ha valami nem ok, nyilván hozzá megyek, tehát az sem ingyen van, hogy leveszi.
Úgy jön ki a 70 körüli összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!