Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol lehet kapni ilyen műanyag,...

Hol lehet kapni ilyen műanyag, vagy üvegreszelőt babáknak?

Figyelt kérdés
Voltam háztartási boltban, de nem értette az eladó, mit is akarok. DM/Rossmann esetleg, vagy hol lehet ilyet venni?
2016. ápr. 10. 09:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Bocsánat, lehet, hogy én se értem, mint az eladó. Te egy műanyagból vagy üvegből készült reszelőt szeretnél, amivel a babád tud játszani? Csak az bizonytalanít el, hogy nyilván 1 év alattinak nem akarsz ilyet, aki ugye a baba. Bocsi, csak a kategóriája a kérdésnek is "egyéb", így az se segít.

Elmagyarázod, mi ez? Hátha láttam már valahol, elég update-ek vagyunk bababoltok tekintetében.:)

2016. ápr. 10. 09:28
 2/7 anonim ***** válasza:
vagy olyan reszelőt, ami teljesen műanyag (nincs benne az a króm, ami az élét adja), hogy hozzátápláláskor tudj neki reszelni?
2016. ápr. 10. 09:29
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van egy csomó.

2016. ápr. 10. 09:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Üveg almareszelő.Így kérd.Egyébként a műanyag nem valami jó belőle.Én háztartási boltban vettem.
2016. ápr. 10. 09:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Jaj, nem játéknak kellene :D Az az almareszelő lesz az, igen! Köszi!
2016. ápr. 10. 09:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha van nalatok Brendon, en ott vettem.
2016. ápr. 10. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:
A brendonba van üvegből,de drága 1800 ft körül van. Nekem 1 hete sikerült is összetörnöm véletlenül. Így most a vianniba vettem üveg hatású műanyagot. Nagyon jó és nem volt 300 ft se.
2016. ápr. 10. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!