Létezik olyan műanyag motor, ami nem annyira borulékony?
Vettünk egy nyuszit formáló motort (legkisebb), de nagyon könnyen borul oldalra és a sarka beleütközik a kerékbe, ahogy hajtaná.
A többinél pedig nagyon elfordul a kormány oldalra, így nekem balesetveszélyesnek tűnnek.
Létezik olyan motor, ahol nincs ennyire közel az ülés a hátsó kerékhez, illetve szűkebb a kormány fordíthatósági sugara?
A kormánnyal az abajom, hogy ha 90 fokban hirtelen elfordítja, akkor azonnal blokkolja a mozgást és át fog repülni a kormányon.
Nagyjából úgy, mint amikor a bicikliküllők közé faágat dugnak és repül a biciklis.
Nyuszimotor sem annyira borulékony. Szerintem semennyire. Mert alacsony nagyon.
A gyereknek meg meg kell tanulnia egyensúlyozni, és menni vele.
Én ilyet vettem, miután megtanult a nyuszimotoron menni a fiam:
Ez kicsit magasabb, de 4 kerekű.
2 éves volt áprilisban a fiam, még mindig ezt nyúzza. Pedig vannak más "közlekedési eszközei" is.
Igaz, hogy a lába hozzáér már a hátsó kerékhez, de ez őt abszolút nem zavarja.
A nyuszis a lehető legrosszabb, legveszélyesebb motor, még a jól motorozó gyerekek is borulnak vele. Láttam olyat, hogy a nyuszi kiverte a gyerek felső két fogát. :/
Motorból a hagyományos kismotor formájú a használható (ez a típus, az összes többi sokkal rosszabb: [link] a méretének megfelelő nagyságban.
A kormányát igaz, körbe lehet fordítani, de ezt pillanatok alatt megtanulják, ennek a típusnak jó helyen van a súlypontja.
Van három gyerekem, sok kismotorhoz volt szerencsém.
Nekünk is ilyen volt, mint amit az utolsó belinkelt és nem volt vele semmi gond, jól tudott vele száguldani, szerettük. Már más kisgyerek használja :-).
A fogyasztóvédelem felé egyébként lehet jelezni, ha gyanakodunk arra, hogy egy játék balesetveszélyes. Jobb, ha bevonják, minthogy komoly baleset történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!