Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nők nagy része így "működik"...

A nők nagy része így "működik" a kamasz fiukkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Minden tekintetben a gyerek a legelső, még magukkal szemben is, a gyerek dönti el kit fogadjon el új párjának az anya, ha a gyerekkel nem jön ki az "új barát" akkor vége a kapcsolatnak, illetve ha a flegma, életunt, mogorva gyereknek,(akinek nincs egy barátja sem), természetes, hogy az új barát mindenben a kedvébe járjon, különben vége a kapcsolatnak.

Na én vagyok ebben a helyzetben, a páromat nagyon szeretem, de a gyerekével már ott tartok, ha meglátom, vérben forognak a szemeim.

Már el nem tudom mondani, mennyi mindennel segítettem a gyereket, és ezt kapom viszont. Amúgy sosem veszekedtem a gyerekével, sosem mondtam rá semmit neki, (egyszer próbáltam, de olyan indulatosan reagált rá, hogy azóta meg se próbáltam)

Kíváncsi lennék, más férfiak hogyan viszonyulnak az új párjuk flegma kamasz gyerekéhez, mert ez nekem már nem állapot.

A párom meg rettenetesen ragaszkodik a gyerekének minden hülyeségéhez, és már ebbe nagyon belefáradtam.

2016. ápr. 10. 08:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egy kamasz fiu már csak a lelkiismerete miatt sem fog uj ferfit elfogadni, mert az apjával szembeni árulásként éli meg mégha tudatosan nem is tud rola. Szoval ember feletti dolgokat azert ne varjunk tőle. Ez volt a pszichologiai resz. Jol irta valaki, a gyereknek a legnehezebb mindig.plane kamaszkorban a saját önállosodásának kialakitasa is terheli.
2016. ápr. 10. 12:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, nyolcas vagyok! Leírtam, ha figyeltél, hogy apám fizette a rezsit, azért, mert az ő háza vagy is ő vette, de az én nevemen van. Anyámnak semmi köze nincs hozzá:D

Az élettársának meg végkép, bármikor ki tehettem volna, csak egy megtűrt személy volt. Rossz ember, értsd úgy, hogy börtönben ült és most is nem rég szabadult.

2016. ápr. 11. 15:30
 13/15 A kérdező kommentje:

Utolsó, értem, így más a helyzet teljesen.

Csak amit az első kommentedben írtál, kb olyan volt, mint amit a párom gyereke írt volna, mindezt úgy, hogy semmit sem tett hozzá semmihez, jogot formál mindenre, egyszerűen csak azért, mert ő, ő.

És persze én is útban vagyok neki, de elvár mindent.

2016. ápr. 11. 20:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a gyerek? Lehet, hogy éppen olyan korban van és még rosszul is esik ez az egész neki. Ez idővel lehet változni fog, beszélj az anyjával erről és próbáljatok meg együtt kitalálni valami, hogy-hogyan kellene kezelni a helyzetet. Ha jó ember vagy, jó társ, jó "Apa", akkor biztos vagyok benne, hogy hozzá szokik megfelelő hozzáállással és egy idő után meg is kedvel. Én szívből kívánom, hogy maradjatok együtt, a gyerek fogadjon el téged. Nyolcas voltam.
2016. ápr. 11. 20:47
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

18 éves.

Tudod az a probléma vele, hogy egy olyan nevelésben volt része, hogy folyamatosan harcoltak a szeretetéért, ezáltal kizárólag csak akkor elviselhető, ha folyamatosan halmozva van ajándékokkal, illetve abszolút nincs a rokonságával.

Mindenki túlszereti, túlaggódja, szaladtak vele az orvoshoz, ő a középpont, és senki más.

Érthető, hogy nem akar senkit sem elfogadni, aki miatt kicsit is hátrányban lehet.

Sajnos ahogy látom, sosem akar, meg fog leszakadni az anyjáról, most már ezen mérlegelek, hogyan tovább. :(

2016. ápr. 12. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!