Hogy oldjam meg ezt a problémát au-pairként?
Ez nem neked szól, hanem a szüleinek. Szeret téged is, de amikor ott van az anyukája, akkor szeretné ha ő is foglalkozna vele, de anyuka lepasszolja neked, tehát téged csíp-rúg a gyerek. 2 éves, nem bírja kifejezni máshogy hogy mit szeretne (amúgy hogy nem beszél még semmit?).
A másik, ami eszembe jut, hogy a szülő azt látja 7 hónapja, hogy a gyerek üvölt az au-pair kezében és leszarja? Ha én alkalmaználak, akkor már rég beszélgettem volna veled róla, hogy megoldjuk a szitut, de ezek a szülők teljesen szarnak a gyerekre. Nem gyerek miatt rossz neked ott dolgozni, hanem az idióta szülei miatt. Tudom, hogy nehéz szétválasztani, de próbáld megérteni a gyerek szempontjából, hogy hiába vagy tündéri és tökéletes ha neki a szüleire is szüksége lenne.
A fiúnk 25 hónapos, ès általában az apjával csinálja ezt :(
Ha látótérben vagyok, üti, vágja, csípi, rúgja. Nem jöttünk rá még miért.
Most amúgy, hogy leírtam, bevillant, hogy lehet azért csinálja, mert nem akar apán "osztozkodni" mikor itthon van. Mert ha kettesben vannak a szobában, akkor nincs ez. De mondjuk akkor engem csépelne, hogy menjek onnan...
Lehet nálatok viszont ez van, hogy a szülőket kevesebbet látja, és ha el akar "üldözni" téged, hogy a szülő foglalkozzon vele. Még nem tudja kezelni az érzéseit, nem is érti őket, és így jön ki...
Talán próbálj ilyenkor valami figyelem elterelést, valami izgi programot, vagy amit csak szeret, hátha akkor lenyugszik.
Hát anyuka nem igazán jól gondolja, milyen is egy anya.
Egyetértek azokkal, akik azt írják, a gyerek azért csinálja, mert az anyjánál akar lenni. De már nem sokáig akar, lassan hozzád fog jobban kötődni. Akkor majd az lesz anyuka baja...de megérdemli, csak a gyereket sajnálom.
Nem zavar hogy anyuka meg rólad ír???
Ne hülyítsd már a népet.
Nincs veled semmi baj .. Biztos nagyon rossz érzés lehet h pont téged bánt a pici
En sok családnál dolgoztam de ilyet egy gyerektől se kaptam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!