Mennyi ismeretség után vállalnátok közös gyereket?
Ez a gyk oldal, számomra kifejezetten megöli még a kedvet is ezen irányba. Rengeteg ilyen kérdés volt, meg válasz is, hogy mennyi pénzt kaphatok maximum a páromtól ha szétmegyünk gyerektartás címszóval.
Meg millió egyéb ilyen egyedülálló gyerekneveléses, és nagyon sok ellenszenves női hozzászólás és kérdés is érkezik...
De nem csak ezt az oldalt nézve, házasságok 3/4 válással végződik, (persze erről nem csak a nők tehetnek, a férfiak is, én nem mondom az ellenkezőjét!) és szerintem a házasság nélküli párkapcsolatok is ugyan így mennek tönkre.
Mit lehet ennyire elbaszni??
Nem tudom hány év kellhet, hogy kiismerj valakit, akivel biztosan szerethetitek egymást, és megoldotok mindent, bármi legyen, de nehéznek tűnik... Én se leszek már fiatalabb, de egyszer csak megélem, hogy szülő lehetek
F
Mi a főiskola elején ismerkedtünk meg. 3 év együttjárás után megkérte a kezem, aztán majdnem 5 éve voltunk mikor az esküvőnk volt, ekkor már több, mint 1 éve együtt laktunk. Most alakul a saját lakás és idén leszünk 7 éve együtt. A babàt 1-2 év múlva tervezzük.
Nekünk ez így jó volt, mert a kapcsolatunk első 3 évében suliztunk, aztán elkezdtünk dolgozni, most pedig már lakást is tudunk venni.
Nekünk a gyerekvállaláshoz feltétel a stabil anyagi háttér és saját lakás.
Nem vagyunk elkésve, fiatalok vagyunk még mindketten. :-)
Egyébként ha idősebben ismerkedtünk volna meg, akkor már nem vártunk volna ennyit, csak 3-max 4 évet.
27/n és 28/f
Szerintem ez nem csak a két szülőn múlik.
Ismerni kell a másik családját is, hiszen a gyerek 2 családba születik, nem csak 2 embernek, embertől.
És az egyszerűsíti a dolgokat. Nem biztos, hogy évek, függ az ismeretség intentitásától, hogy miket élnek közösen át. Mert a közösen átélt dolgokban ismerzk meg egymást.
Ha egy helyen nőttek föl, és ismerik a családok is egymást, akár semmi idő is lehet, de még néhány év sem elég, ha nem ismerik, és jól, egymás családját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!