Az oviba beérve 8-kor viszont azt tapasztaltam hogy a gyerekeket sapkában,kabátban,vagy vastag pufi mellényben vitték.Most én öltöztetem alul a gyereket vagy ők öltöztetik túl?
Sport cipő,melegítő alsó (vékony),póló, cipzáros pulcsi, mellény (vékonyabb), vékony sapka. De az se mindegy ki mivel megy, mi gyalog szoktunk leginkább.
2016. ápr. 6. 15:42
12/16 anonim válasza:
Mi gyalogolunk reggelente.Trikò,pòlò,hosszù ujjù pòlò és vékonyabb pulcsi volt rajta,farmerrel és edzőcipővel.Ebben a farmerben van az udvaron is,inkább ilyet adok rá,mert a tréningnacikat hetente szaggatja....
2016. ápr. 6. 15:46
13/16 anonim válasza:
Ja igen,és baseballsapi
2016. ápr. 6. 15:47
14/16 anonim válasza:
Mondjuk attól is függ, mikor megy reggel. Az én fiam korán jár, olyankor még hűvösebb van. Mai viselete: farmer, póló, vékony pulcsi, széldzseki, baseballsapi, edzőcipő. Bent átöltözik, csak a póló marad, melegítő nadrágot és szandit vesz. Kinti nadrágja is melegítő.
2016. ápr. 6. 17:28
15/16 anonim válasza:
Az én lányom legings farmer ruha alája hosszu úju polo ,melegitö nadrág pulcsi .és reggel korán megyünk még sem fázunk ma 12-14 fok volt pesten .
2016. ápr. 6. 17:34
16/16 anonim válasza:
Melegítő, póló, és van egy vékony mellénye, tavaszi balerina, abban megy oviba,ebben megy az udvarra is ki. Bent az oviban télen nyáron hőség van, ott rövidnadrág+póló+szandál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.