Szerintetek tényleg baj, ha sokat jár a gyerek külföldre?
Figyelt kérdés
A fiunk 11 éves, évek óta nagyon sokat járunk külföldre, téli szünetet Londonban szoktuk tölteni fixen mindig, a tavaszi szünetet vagy Prágában vagy Krakkóban, nyáron pedig mindig máshova szoktunk menni 2 hétre (pl voltunk már Törökországban, Malajziában, Máltán, Korfun, Egyiptomban stb.) Igazából a fiunk szinte így nőtt fel, már 3 évesen volt velünk az Egyesült Államokban és Mexikóban több hetet. Szerintem igazából ő élvezi az utazásokat, már 3 évesen is úgy jött mindenhova, hogy "hurrá megyünk, repülünk" és a mai napig szeret utazni, még sokak szerint, a sógornőm szerint sem jó egy gyereknek, hogy ide-oda húzzuk mindig magunkkal, úgysem emlékszik majd felnőtt korára szinte semmire, ahol jártunk, majd utazgat ő felnőtt korában, ha akar és lesz kedve. Szerintem meg nem megterhelő a gyereknek az utazás, ők még könnyen alkalmazkodnak. Vagy én gondolom rosszul?2016. ápr. 4. 21:41
11/15 anonim válasza:
Elég ,,troll" szaga van a kérdésnek.
12/15 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy a sógornőd szimplán nem engedheti ezt meg magának... és irigy egy kicsit, bár nem hinném, hogy rosszindulatú, csak lehet szívesen menne ő is, ha lenne rá lehetősége, ehelyett meg mondjuk csak hallgatja, hogy mások- pl ti- hány helyen voltatok már.
Meg valószínűleg sokan nem engedhetik meg ezt az életformát maguknak- így nyilván ha hallják- elábrándoznak, hogy szívesen élnének úgy, ahogyan ti.
Szerencsések vagytok.
13/15 anonim válasza:
Utolsó: el ne hidd már. :D Leírtam előtted, hogy nagyon troll szaga van a kérdésnek. A tipikus ,,miért irigy rám, mikor nekem jobban megy" troll kérdés ez csak. Szó sincs ilyenről, mint amit leírt, csak kitalált sztori az egész.
14/15 anonim válasza:
Igazán érdemes ezen az oldalon válaszolni :) le vagyok pontozva, amiért jó körülmények között nőttem fel. Nem csak a kérdező sógornője irigy, én úgy látom.
15/15 anonim válasza:
Kijavítanálak: a kérdező nem létező sógornője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!