Mitől lehet folyás?

Figyelt kérdés

28 hetes terhes vagyok. Észrevettem hogy csunya barna folyàsom van ami nem büzős és nem is viszket.

Viszont nagyon nehezen àllok megyek àltalàban afekvés esik jól. Pici összehuzodàsaim vannak oldalt. Valakinek volt hasonlo tapasztalata. Holnap orvoshoz is megyek

2016. ápr. 4. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:

barna az alvadt vér, ne holnap menj orvoshoz, hanem most!

ráadásul mivel barna, így valószínű a méhedből jön. nekem hematóma miatt volt... nem várj holnapig

2016. ápr. 4. 18:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Mostanàban renget stresszelek. Nem tudom kezelni sajnos egyfolytàban idegea vagyok sirok. Ez lehet az oka?
2016. ápr. 4. 18:23
 3/3 anonim ***** válasza:
stressztől szoktál vérezni? menj el orvoshoz, majd ő megmondja, lehet a méhszájad nyílik, lehet a méhlepényed elkezdett leválni, lehet hematóma.... sok oka lehet, de fizikai, nem lelki. baba a legfontosabb, ne kérdést írj ki, hanem menj be a szülészeti osztály nőgyógyászati ügyeletére, ott megnéznek
2016. ápr. 4. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!