Áprilisi babát,20 fok körül miben kell hazahozni?
Rövidujju body + rugi és még? Overált vettem, de szerintem túl meleg lesz hozzá. Még egy kis pulcsi és pléd? A lábára elég a rugi, vagy kéne harisnya vagy zokni?
Amúgy egy rövid, pár perces út autóval, kint max 1-2 percet lesz.

Ha rövid az autó út, akkor szinte mindegy. :)
A nap ne süssön rá direktben.
Én mindig a baba orrát tapogattam meg, ha az hideg, akkor fázik. (A kezek azért nem mérvadóak, mert a vérkeringés még nem olyan jó az újszülötteknél, és lehet hogy a keze/lába hűvös, de ettől még nem fázik)
Az szokott lenni, hogy az autó belseje sokkal melegebb, mert rásüt a nap, emiatt én plédet tettem mindig, és ha kellett, az autóban azt könnyű volt levenni róla.
Zoknit nem jó ráhúzni, mert elszoríthatja a kis lábát a piciknek. Én egy body plusz rugdalózó kombót elégnek gondolok, plusz a fejére tennék vékony pamut sapit.

Rövidujjú body, rugi, pulcsi+ takaró. Pluszban harisnya ezek mellé nem kell szerintem.
Ha a kocsiban nincs légkondi és süt a nap akkor a takarót vegyétek le róla!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!