Ha cisztám van és a menstruációm utolsó napjától erős hányinger kerülget és az alhasam szúr, és folyton fáradt vagyok akkor esetleg lehetek várandós?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 3. 14:08
1/2 anonim válasza:
Mikor volt az utolsó menstuációd? Lehet más oka is (pl ami a cisztát is okozza). Mindenképpen menj el az orvosodhoz, hogy vizsgálják ki, és mondd el az összes tüneted/félemed, már csak a megynugvás miatt is.
2/2 Manó1982 válasza:
Szia!
valószínűleg nem!Nekem is volt cisztám,sajnos ugyanolyan tüneteim voltak, mintha várandós lennék.Elmentem orvoshoz és kiderült cisztám van.kaptam rá gyógyszert de egy héttel később begörcsöltem és másnap műtöttek.csecsemőfej nagyságú cisztám volt és a bal petefészkem is "ment vele".Szerencsére jóindulatú volt.azóta 2 év telt el és jelenleg 35 hetes kismama vagyok.
Mindenképp menj mielőbb orvoshoz,ne járj úgy , mint én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!