Fiú után milyen lányt várni?

Én két lány után vártam fiút. A ház dugig tömve pónikkal. Pánikoltunk mi is rendesen.
Aztán kiderült, hogy ez a pasi bújósabb, anyásabb mint a nővére. :)
Kénytelen pónikkal is játszani, mert az van. Persze azért kapott autókat is. O:)
Viszont vele lehet olyat is, amit a lányokkal nem: koncertre menni, énekelni és táncolni, mert az érdekli. Szóval ne izgulj, baromira nem érdekes, hogy lány, az a lényeg, hogy a te gyereked. Ki fogtok jönni. :)

Én is fiúk között nőttem fel, talán ezért is utálom a rózsaszín-habos babos dolgokat. A pónik-babák egyenesen taszítanak. Nem a bújósággal van "bajom", a fiam extra bújós-puszilgatós (ha napi 100 puszit nem kapok, akkor egyet sem), hanem pont a lányos dolgokat nem szeretem. Mondtam is már a rokonságnak, hogy ha lehet, kerüljék majd a babarózsaszín, fidres-fodros, hello kitty-s, és minden ilyesmi holmikat.
Persze, már most szeretem, a tesó is nagyon várja, a párommal madarat lehet fogatni. Imádom, ahogy érzem mocorogni, néha elég erőteljesen tud már rúgni. A lényeg, hogy egészséges. Aztán majd lesz egy vagány kiscsajom is a vagány nagyfiam mellett. :D

Nem csak a vagány meg a mimóza létezik...Elég sok átmenet létezik a kettő között szerencsére.
Kiskoromban imádtam a hosszú hajam, de fiúsan öltöztettek, mert fiútól örököltem ruhákat. Ennek ellenére szerettem a lányos ruhákat is, ha úgy adódott.
Rózsaszín nem rémlik egyáltalán. Viszont imádtam barbizni és legózni, meg a plüss mackókat.
Apával borotválkozósat játszottam, anyával sütöttem, takarítottam.
Imádtam focizni, de kitűnő tanuló voltam, jó magaviselettel.
Egyszerse voltam farsangon királylány/tündér. Ennek ellenére érzékeny lelkű vagyok és abszolút lánynak érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!