Kisgyerekes anyukák nektek mi a bevált védekezési módszeretek?
Én vállra vagy hasra szoktam ragasztani és persze ott is vannak pelyhes szőrök, de mondjuk a lábamhoz képest szőrmentes. :)
(#6,9)
injekció
3 havonta kell adni
nekem spec nincs mensim sem :-)
szal szuper dolog
Magyarországon élek, szóval igen.
(#6,9)
Kb. mindent próbáltam már. Az óvszer megölte az élvezetet, én semmit nem érzek vele. A helyi kúpok, krémek csíptek, ráadásul ott is számolgatni kellett, hogy mikor hat, lehetetlenné tette a spontaneitást. A naptármódszer azért nem vált be, mert terhes lettem mellette (megtartottuk volna, de nem maradt meg.)
Nekem csak a hormonális módszerek bizonyultak eddig megbízhatónak és kényelmesnek. Közülük is elsősorban a Nuvaring, aminek ugyanazok az előnyei vannak, mint a tapasznak (nem károsítja a májat, nem befolyásolja a hasmenés/hányás a hatását, nem kell rá naponta odafigyelni).
Az injekcióról amiatt beszéltek le (nőgyógyász), mert ha gondot okoz, akkor nem lehet se kivenni, se abbahagyni: ha azt egyszer beadták, akkor bekerült a szervezetembe és három hónapig benne is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!