Kertes házban élő kisgyerekes családok Nektek milyen fajta kutyátok van?
Figyelt kérdés
Kutyát szeretnénk venni van egy 3 és egy másfél éves gyerekünk meg majd szeretnénk még egy babát. Bullmasztiffra gondoltam,jó választás lehet?2016. márc. 10. 18:39
1/20 Feri981 válasza:
Én boxert ajánlanék!nagyon gyerekszereto!én sajnos a két nemetjuhaszom mellé nem tudok hozni,de a következő biztos az lesz!
2/20 anonim válasza:
Labradorunk volt, most vizslánk van.
3/20 anonim válasza:
Sitzu kiskutyánk van, imádja a gyerekeket!
Szeretnénk mellé egy labradort is
6/20 anonim válasza:
Nekünk közép méretű snauzer-ünk van.A legjobb választás volt.3 gyerekünk van.
7/20 anonim válasza:
2 dobermann, benti kutyusok egyébként de sokat vannak a kertben is.
8/20 anonim válasza:
Kint vagy bent akarod tartani? Egy emberközeli, társasági kutya meg fog bolondulni, ha csak kint lehet egyedül :( Én gyerekek mellé Bichont javaslok leginkább, de nyilván őt nem tarthatod kint. A másik nagyon gyerekszerető a Golden vagy a Labrador, de ő is sok szeretetre, törődésre vágyik, nem jó neki kint egyedül, veletek akar lenni majd.
9/20 anonim válasza:
Bármilyen kutya jó választás LEHET (így a bullmasztiff is), de ez főleg rajtatok múlik. Milyen kutyás tapasztalatotok van? Volt már kutyátok korábban? Hacsak nem egy idegbeteg, túltenyésztett példányt fogtok ki, szinte minden a nevelésen múlik. Bármilyen kutyából lehet kezes bárányt vagy gyilkológépet faragni, csak akarni kell. De ez persze sok időt, energiát, odafigyelést igényel, amit 2 pici gyerek mellett nyilván nehéz szakítani.
Nekem amúgy kuvaszom van, imádom,tűzbe tenném érte a kezem.
10/20 anonim válasza:
Nekünk két gyerek mellett két leonbergink van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!