Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Kunert...

Mi a véleményetek a Kunert Libero babakocsiról, kinek hogy vált be?

Figyelt kérdés
[link]
2016. márc. 29. 14:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Remékem nem sértésnek veszed majd amit írok.

Nem a kinézetre figyelj. Nem tudom hol laksz.

Mérd le a liftet nem lenne jó ha nem férne be a babakocsi. Nézd meg a boltok ajtaját mekkor ne legyen szélesebb a kocsi....

Nézdd meg mekkorára lehet össze csukni lényeges a helytakarékosság is szerintem. Ha nem lehet teljesen vizszintesre lefektetni az sem baj a baba alá lehet tenni pólyát hogy egyenesen feködjön.

Nekem amikor picurka volt a baba ezek a szempontok voltak elöttem és nagyin szerettek a választott kiskocsit. Mindenhova befértem vele a legszükebb elrendezésü boltba is bemehettem a lifte ami nálunk igen kicsi volt simán elfértem a kocsi mellett. És nem volt nehéz sem egyedül könnyedén feltudtam szálni buszra trolira. Össze csukva meg akkorva volt mint egy esernyő babakocsi

Sok szerencsét a megfelelő kiválasztásához

2016. ápr. 11. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!