Libero kódok, van valakinek fölösleges?
Figyelt kérdés
2015. szept. 28. 11:53
1/7 anonim válasza:
Állandóan előjön ez a kérdés, de tudd, hogy a blokkot is meg kell őrizni hozzá!
2/7 A kérdező kommentje:
oké. Nem magamnak szeretném, mert mi pamperst használunk. Hanem a az egyik ismerősömnek, akinek jól jönnének a dolgok.
2015. szept. 28. 12:53
3/7 anonim válasza:
Minek kell a blokk? A kódot jóváírják az oldaladon, onnan meg rendelsz a pontjaidért. Még soha nem kérték a blokkot. Egyébként nem hiszem, hogy szerencsével jársz, mert egypár pontért is már lehet értelmes dolgot kapni, szerintem, akinek van, gyűjti.
4/7 anonim válasza:
Benne van a "játékszabályban", hogy el kell rakni, mert kérhetik. Nyilván ha normál ütemben töltesz fel kódokat olyan méretben, ami reális (pl nem töltesz fel sok 3-as között egy egyest) akkor nem fogják kérni, csak ha gyanús. Tőlem sem kérték még, de elteszem, amíg nem rendelek valamit azokért a pontokért.
5/7 anonim válasza:
Egy éves a kislányom, az elejétől Liberozunk, és rendeltem már kb. 5X a klubból ajándékokat. Egyszer sem kérték még a blokkot, nem szoktam eltenni. :)
6/7 anonim válasza:
Sokszor rendeltem már, egyszer sem kérték a blokkokat. Viszont volt egy anyuka ismerősöm, aki bizniszelt a kódokkal. Elég hamar rájött a libero, kérte a blokkokat, nem tudott mutatni, így bukta a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!