Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Naív vagyok mert remélem...

Naív vagyok mert remélem megváltozott?

Figyelt kérdés

Teherbe estem akkor még együtt döntöttünk arról megtartjuk hiába nem terveztük. Kiderült dupla az öröm de miután ezt megtudtuk, meggondolta magát a babák apja és visszament külfőldre.

Nem keresett nem érdeklődött a babák felől.

Egyszer látta őket amikor megszülettek.

Fiatal anyaként nagyon nehéz volt, most is nehéz egyedül. De minden perce megéri. :)

A fiaim 9 hónaposak, és jelentkezett az apjuk szeretné meglátogatni őket.

Bár kétlem, hogy ezután mindíg mellettük lesz, de esélyt kellene adnom nem?

Nem miattam a gyerekek miatt.

Talán azt is jó volna tudni miért döntött így mert választ sosem adott miért hagyott el minket...

2016. márc. 25. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Igen.
2016. márc. 25. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Nem nagyon értem, hogy mire gondoltál esélyt adni? Arra, hogy lássa a gyerekeit, vagy magatoknak, mint pár? Minden esetere megengedném, hogy lássa őket. De komolyan elbeszélgetnék vele, hogy hogy, mennyire akarja kivenni a részét a továbbiakban a gyerekek életében? Mert ha tényleg apjuk akar lenni, akkor azt tegye normálisan (nem feltétlenül együttélésre gondolok), de ne 9 havonta változtassa a hozzáállását, mert az a gyerekeknek nem lesz jó, ha már nagyobbak lesznek, és értik a dolgokat.
2016. márc. 25. 21:19
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Igen, tudd meg, mit akar.

Adj esélyt, beszélj vele, látogassa őket

2016. márc. 25. 21:41
 4/9 A kérdező kommentje:

Mi már soha nem leszünk egy pár. Ha lehetne nem is nagyon találkoznék vele.

De a fiúk miatt talán esélyt kellene adnom, hogy néha látogassa őket. Eddig is nyitva állt az ajtó, de 9 hónapig egyszer sem kereste őket.

Így nagyon kételkedem, hogy most ezt komolyan gondolja e....

2016. márc. 26. 07:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Megértem. Ne rajtad múljon, ha jönni akar, hadd jöjjön.
2016. márc. 26. 10:00
 6/9 anonim válasza:
Lehet, hogy nem vagy vallasos, de azert imadkozz. Fontos lesz, hogy amikor talalkoztok, mit mondasz neki, hogyan viselkedsz, ezert erdemes jol felkeszulni lelkiekben. Az is segit, ha eloveszel egy papirt (vagy word doksit :) ) es irsz neki egy 'levelet' vagy 'beszedet', amit termeszetesen nem adsz oda neki, de segit magadban felkeszulni a talalkozasra. Barmi lehetseges, de sok mulik rajtad, es ne felejtsd el, hogy neked is van onerzeted es gerinced! Azt a viselkedest kapod, amit toleralsz!! Hajrahajra!
2016. márc. 26. 10:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én esetemben csak egy gyerekről van szó. Pár nap és megszületik a leányzó. Az apuka a terhesség 8. hetétől kilépett az életünkből, nem is akarom többet látni, de nem is fogom megengedni, hogy lássa a lányát. Nem hiányzik az, hogy feldúlja a gyerek életét.
2016. márc. 27. 21:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Olyan labilis/instabil emberrel, akitől nem lehet rendszeres, előre egyeztetett látogatásokat fogadni, tényleg elgondolkodtato, hogy fel kell e vele kavarni a gyermekeket.

Vagy aki ígér, de nem várhato el tőle, hogy azokat betartsa, megbízhatatlan..

Ha korrekt lenne a megbeszéltekhez valo hozzáállása ugy talán.

De akivel őszintén beszélni se lehet...szerintem az ne játszon gyermekek érzelmeivel.

2016. márc. 30. 21:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy találkozzatok, nézze meg a gyerekeket. Ha szeretné felvenni őket a családnevére, akkor egyezz bele, ha még nem tette, tegyen apasági nyilatkozatot. Csak külföldön tudja elképzelni a munkát, életet? Vannak olyan családok, hogy emiatt havonta egyszer, vagy csak hétvégén vannak együtt.
2016. márc. 31. 03:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!