Naív vagyok mert remélem megváltozott?
Teherbe estem akkor még együtt döntöttünk arról megtartjuk hiába nem terveztük. Kiderült dupla az öröm de miután ezt megtudtuk, meggondolta magát a babák apja és visszament külfőldre.
Nem keresett nem érdeklődött a babák felől.
Egyszer látta őket amikor megszülettek.
Fiatal anyaként nagyon nehéz volt, most is nehéz egyedül. De minden perce megéri. :)
A fiaim 9 hónaposak, és jelentkezett az apjuk szeretné meglátogatni őket.
Bár kétlem, hogy ezután mindíg mellettük lesz, de esélyt kellene adnom nem?
Nem miattam a gyerekek miatt.
Talán azt is jó volna tudni miért döntött így mert választ sosem adott miért hagyott el minket...
Igen, tudd meg, mit akar.
Adj esélyt, beszélj vele, látogassa őket
Mi már soha nem leszünk egy pár. Ha lehetne nem is nagyon találkoznék vele.
De a fiúk miatt talán esélyt kellene adnom, hogy néha látogassa őket. Eddig is nyitva állt az ajtó, de 9 hónapig egyszer sem kereste őket.
Így nagyon kételkedem, hogy most ezt komolyan gondolja e....
Olyan labilis/instabil emberrel, akitől nem lehet rendszeres, előre egyeztetett látogatásokat fogadni, tényleg elgondolkodtato, hogy fel kell e vele kavarni a gyermekeket.
Vagy aki ígér, de nem várhato el tőle, hogy azokat betartsa, megbízhatatlan..
Ha korrekt lenne a megbeszéltekhez valo hozzáállása ugy talán.
De akivel őszintén beszélni se lehet...szerintem az ne játszon gyermekek érzelmeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!