Édua névről mi a véleményetek? Ismertek Éduákat?
Figyelt kérdés
2016. márc. 24. 10:11
11/18 anonim válasza:
Én csak egyet ismerek: Szűcs Édua illusztrátor, rajzoló, karikaturista. A Nők Lapjában voltak vagy vannak rendszeresen rajzai.
12/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A férjemnek tetszik nagyon ez a név több okból is, nekem nem annyira tetszett.
2016. márc. 28. 22:55
13/18 anonim válasza:
Gyönyörű név, gyönyörű jelentéssel. :) Egy kislányt ismerek én is, akit így hívnak, nekem miatta tetszett meg, azóta az egyik kedvenc női nevem.
14/18 anonim válasza:
Nem ismerek, és nem is tetszik.
15/18 anonim válasza:
Nekem meg nagyon tetszik. Gyönyörű a jelentése és nagyon aranyos az Édi becézés. Végre nem egy újabb Luca, Fanni, Kira meg ilyesmi.
16/18 anonim válasza:
Édua vagyok, és Édinek becéznek. Vagy ha megkérem őket, Édunak, azt jobban szeretem. :)
12/L
17/18 anonim válasza:
régi kérdés,de valaki még olvassa akkor tudjon róla :)
engem is Éduának hívnak és utáltam, hogy különleges nevem van mert mindig mindenki szekált! aztán rájöttem, hogy aki ezért piszkálódik,anmak nincs jobb dolga
a báttyámnak Nátán a neve ami egy szép bibliai név
mindenki rácsodálkozik a nevünkre és sokszor külföldinek néznek
pacsi minden Éduának vagy különleges nevű embernek
15/l
18/18 Menőcsajszi72 válasza:
Én nem ismertem eddig Éduákat. Nyílván, ha ez tetszik akkor add. Szyem parás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!