Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Édua névről mi a véleményetek?...

Édua névről mi a véleményetek? Ismertek Éduákat?

Figyelt kérdés
2016. márc. 24. 10:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
50%
Nem ismerek senki ilyen nevűt, nem adnám a gyerekemnek, nekem nagyon nem tetszik.
2016. márc. 24. 10:26
 2/18 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik
2016. márc. 24. 10:48
 3/18 anonim ***** válasza:
69%

Nem ismerek egy Éduát sem, de nem is tetszik, úgyhogy nem adnám.

Egyedül az a szimpatikus, hogy van ismert és szép jelentése: "a Hold fölkel".

2016. márc. 24. 11:00
 4/18 anonim ***** válasza:
32%
Nem ismerek és nem is igazán tetszik. Bocsi. Ja, és a bezzeganyán vagy valamelyik hasonló fórumon olvastam egy történetet, ahol beteg volt a baba és már elég nagy volt a terhesség, amikor kiderült és meg kellett szakítani. Az a baba Édua volt. Azóta nekem erről mindig ez jut az eszembe sajnos. De persze ettől még adhatod a babádnak ezt a nevet, csak válaszoltam a kérdésedre.
2016. márc. 24. 11:01
 5/18 anonim ***** válasza:
13%
Én ismertem egy Éduát, ő jófej volt, egyetemen volt csoporttársam. Egyébként nekem nem tetszik, túl arisztokratikus hangzása van, jobban szeretem az egyszerűséget.
2016. márc. 24. 11:45
 6/18 anonim ***** válasza:
Igen,egy 10 év körüli kislányt.A húgát Admira-nak hívják.Így együtt nekem bejön.
2016. márc. 24. 12:58
 7/18 anonim ***** válasza:
Egyet ismerek. 10 év körüli nagyon szép kislány.
2016. márc. 24. 15:00
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként nekem nem tetszik, túl arisztokratikus hangzása van, jobban szeretem az egyszerűséget."

Érdekes, hogy ezt írod, mert az általam ismert Édua tényleg elég "arisztokratikus" személyiség. Nagyjából mindenkit lenéz, származás alapján.

2016. márc. 25. 11:40
 9/18 anonim ***** válasza:
Ismerek, nagyon különleges, szép hangzású név! A nevet viselő nagylány is szépséges! :)
2016. márc. 26. 21:04
 10/18 anonim válasza:

Szia! Nekem van 1 10 éves kislányom, ő találta ezt a nevet, és mondogatja, hogy ha felnő és lesz 1 lánya, Éduának fogják hívni. :)

Nekem is nagyon tetszik, különleges, nem tucat név

2016. márc. 28. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!