Nettó 200. 000 Ft-ból hárman? Valaki hasonló helyzetben?
200.000 Ft-unk marad a hitel és rezsi kifizetése után.
Ezt már a CSED és GYED-el számoltam és így maradna ennyi.
3. évtől meg visszamennék dolgozni.
Ebből hárman nagyon szűkösen jönnénk ki?
Én nem értem. Ha hitel meg rezsi után marad ennyi, akkor bőven a magyar átlag felett vagytok. Nehogy már ennyiből ne lehessen megélni. Ráadásul nem is kell filléreskedni.
Persze attól függ mire van igény...
Ne haragudj, de nem értelek. Ti tudjátok mire mennyit költötök, mire van igényetek, most mennyi a kiadásotok, kb. összeget a gyerekre tudtok számolni. Szóval láthatnád, hogy mennyire jöttök ki ebből az összegből.
Amúgy simán ki lehet jönni belőle, és még csak nem is szűkösen, de ez a Ti életviteletek függvénye. Mert van aki sokkal kevesebből is megél, van akinek meg ez kevés lenne, mert költségesebb életmódhoz van szokva.
Szóval ezt neked kell tudnod.
Parom 250-300 kozott kap kezhez,En 90 korul havonta.3.baba jon (paromnak elso) 70 ezres albiban lakunk.atlag 35 volt telen a rezsi.plusz a kocsi amit minden nap hasznalunk.
Nekunk eleg.parom nagyon kemenyen fogja a penzt.de igy is mindig van gyumolcs,nemi nasi a gyerekeknek vagy epp Nekunk ha megkivanjuk.ketnaponta fozok,nem eszem a mosoport es nem hasznalok luxus kozmetikumokat (sosem hasznaltam) nem jaroh havonta fodraszhoz,manikuroztetni,kozmetikushos.
Ruhara mindig van,azon nem sporolunk.
Minden honapban 35-40 korul nagybevasarolunk.aztan mar csak aprosagok kellenek.
Parom sokat maszekol a munka mellett,azt mind felre rakjuk es remeljuk 1-2 even belul sajat lakasba koltozhetunk.
Mi is tudnank meg rengeteg dologra kolteni,de tudjuk,hogy annak a lakas vasarlas lenne az ara.es Nekunk most az a legfontosabb.tehat ez fugg attol is mennyire tudtok takarekosan elni.es egyetertesben lemondani dolgokrol egy idore.es az igenyektol is.
Szerintem boven kijonnetek ennyi penzbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!