Melyik név a szebb: Adrienn, Bettina, Szabina?
Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 21:57
12/29 anonim válasza:
Az Adrienn nev tetszik a legjobban. Utana a Bettina. A Szabina egyaltalan nem jon be.
13/29 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik. Mind ronda számomra.
14/29 anonim válasza:
Nekem mindhárom tetszik, legjobban a Szabina.
15/29 anonim válasza:
Szabina tetszik. én Adrienn vagyok :) de nem adnám ezt a nevet a gyerekemnek :)
17/29 anonim válasza:
Adrienn unalmas Minden 2. Embert igy hivnak. A barati tarsasagunkban kapasbol van 4 😏 Szabina hat.. Elmegy. Bettina tetszik a legjoban a harom kozul😉
18/29 anonim válasza:
Adrienn. A másik kettő nem tetszik. Azzal pedig nem értek egyet, hogy minden 2. embert így hívnak.
Nagyon sok ismerősöm van, tényleg nagyon sok. És ha csak a facebook-ot venném alapul, akkor 1000 emberből csak 2 Adrienn van. Rajtuk kívül még kettőt ismerek.
19/29 anonim válasza:
Egyik sincs benne a top 10 kedvenc nevemben.
Ha lehet ilyet, akkor Dettinát adnék D-vel, mert a Betti nekem nem tetszik.
Adrienn nem lenne rossz végülis, de az Adri becézés megintcsak nem tetszik.
Szabina szintén becézhetetlen számomra, nem csúnya, csak valahogy nem szimpatikus, de ez mindháromra igaz nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!