Melyik név a szebb: Adrienn, Bettina, Szabina?
Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 21:57
4/29 anonim válasza:
Abban a sorrendben, ahogy a kérdésben leírtad. Az Adrienn a legszebb ezek közül.
5/29 anonim válasza:
Adrienn, a többinek pina hangzása van
6/29 anonim válasza:
Csak a Szabina tetszik ezek kozul.
Nem tehetek rola,de a Bettinarol Betti a csunya lany c. szappanopera jut eszembe. Az Adri becenevtol a hideg futkos a hatamon ahanyszor meghallom,pedig szep nev,csak en valahogy utalom a hangzasat.
8/29 anonim válasza:
Nekem a Szabina tetszik a legjobban. Én Adrienn vagyok, ismerőseim szerint szép név, én nem igazán szeretem, de a Bettinánál pl. mindenképp jobb szerintem, az nagyon nem tetszik.
10/29 anonim válasza:
Adrienn - szep, a baratnomet hivjak igy, engem ra emlekeztet
Bettina/ nem tetszik,
Szabina - nover vagyok es a gyerekkorhazban az elso kedves betegem Szabina volt, 14 evesen meghalt. Mai napig O jut eszembe a nevrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!