Adrienn vagy Adriána név szebb?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 15:58
2/16 anonim válasza:
Nekem is az Adrien(n) tetszik jobban. Az Adriána kicsit kicsavart (szerintem).
3/16 anonim válasza:
Szerintem az Adrienn szebb, mert az Adrian fiu nev miatt az Adriana-bol is mindig fiu lenne! Hidd el barmelyik hivatalban, es barhol ahol megkerdezik Adriana? Fiu, mondanak.
Szerintem. En amugy meg nem hallottam az Adrianat, csak az Adriant.
4/16 anonim válasza:
Én is Adrienn lenni ^^ És jobban is tetszik, az Adriána magyarosan olyan snassz, spanyolosan viszont jól hangzik ^^
5/16 anonim válasza:
Nekem az Adriánáról, valami romantikus füzet jut az eszembe, mint a Romana, vagy mi.
6/16 anonim válasza:
Adrienn, az Adriána-ról nekem mindig az Adrián fiúnév ugrik be, ergo nekem furcsa.
7/16 anonim válasza:
Szerintem is Adrienn. Nekem volt Adriána osztálytársam, és semmit nem jelentett az, hogy ő nem Adrienn, így is Adrinak hívta mindenki.
8/16 anonim válasza:
Szerintem is az Adrienn név szebb. :)
9/16 anonim válasza:
Az Adrienn szerintem is szép név. A másik nem tetszik.
10/16 anonim válasza:
Én is Adrienn vagyok:),szerintem ez szebb mint az Adriána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!