Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 20 hetes vagyok és megjött a...

20 hetes vagyok és megjött a menstruációm. Ugye nem lehet már ilyen korban elvetélni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 11:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted? Mennyit tudsz a gyerekvállalásról? Nem gondolod, hogy a kórházban kéne már lenned?
2016. márc. 20. 12:01
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség alatt semmilyen vérzés nem normális de nem feltétlenül jelent nagy bajt.Én a 16 hetesen kezdtem el vérezni, felhívtam a védőnőmet (mert a dokimat nem értem el)mondta hogy menjek be a kórházba, ott megnéztek és kiderült hogy elpattant egy ér a méhszájban...kitisztítottak és utána egy két nap pihenést javasoltak, de a babával nem volt semmi baj. Szóval azonnal hívd fel a nőgyógyászodat vagy a védőnődet.
2016. márc. 20. 12:11
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Kórházba kell menni azonnal.
2016. márc. 20. 12:19
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Még ebben a korban is van vetélés és lehet, hogy neked az kezdődött el. Nem akarlak bántani, de ha vérzés esetén te fórumozol kórház helyett, akkor te nagyon hülye vagy.
2016. márc. 20. 12:23
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos de,28 hetesen ment el a babam :(

Kepzelheted mekkora fajdalom volt,mikor mar alig volt par honap hpgy a kezemben tarthassam es itt hagyott minket :(

Kislanyom 4 volt,a kisfiam 2,5.1 evvel kesobb teherbe estem,iszonyu felelem volt de oriasi boldogsag.Ma mar 6,5 eves a nagy,5 a kisebb,es januarban volt 1 eves a mi kis kincsunk :) kitartast neked!

2016. márc. 20. 12:31
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
De, minden további nélkül megtörténhet. Miért nem a kórházban vagy?
2016. márc. 20. 12:35
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

40. heten is meghalhat a baba!

Azonnal korhaz, meg mire varsz???

2016. márc. 20. 12:41
 8/20 anonim ***** válasza:
79%
Terhesseg alatt nincs menstruacio. Semmijen verzes nem normalis. Azonnal korhaz!!!!
2016. márc. 20. 12:58
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha terhes vagy, nem menstruálsz. Ergo a vérzés semmiképpen sem jó! Kórház!
2016. márc. 20. 13:33
 10/20 anonim ***** válasza:

Még lehet, van pár heted addig, hogy koraszülésnek hívják, és ne vetélésnek. Mindig meghalhat a magzat, nem kell, hogy embrió legyen...

ez nem menzesz, menj be azonnal a kórházba, nagy baj is lehet. nekem 22 hetesen volt egy kis vérzésem, azonnal kórházba mentünk, ott kiderült, hogy a folyásom felmarta a hüvelyfalamat, és emiatt volt a vérzés. de mentünk azonnal, pedig csak a vécépapíron volt egy picike vér.

2016. márc. 20. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!